Ποια Ράντου και ποια Παπαδοπούλου; Αυτή θα έκανε την "Βλαχάκη" στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Αποκαλύφθηκε τόσα χρόνια μετά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποια Ράντου και ποια Παπαδοπούλου; Αυτή θα έκανε την

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή Πρωινό για τον ρόλο της Ελένης Βλαχάκη στην αγαπημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης! Υπήρξε και τρίτη επιλογή εκτός από την Ράντου και την Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο ηθοποιός - σεναριογράφος είχε προτείνει και στη Ναταλία Δραγούμη.

«Η Ελένη ήταν από την πρώτη στιγμή στο κάδρο, η ίδια λέει ότι σε κάποια άλλη είχαμε προτείνει και τα λοιπά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η Ελένη από την πρώτη στιγμή είχε τεθεί βασική υποψήφια. Ή έστω μία από τις βασικές. Απλά επειδή δεν ξέρεις ποτέ σε ένα cast αν ο ηθοποιός θα θέλει, ή θα κάτσει, ή μπορεί να το κάνει, πιθανώς να υπήρχαν και άλλες. Εγώ θυμάμαι τη Δήμητρα Παπαδοπούλου σε μια άλλη εκδοχή και τη Ναταλία Δραγούμη σαν μια τρίτη εκδοχή».

Μάλιστα η ίδια η Ναταλία Δραγούμη σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε στήσει τον Χάρη Ρώμα στον τοίχο! Δείτε εδώ όλα όσα είπε

Ναταλία Δραγούμη Κωνσταντίνου και Ελένης

Δείτε την αποκάλυψη στο παρακάτω βίντεο:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τον θείο της «Βλαχάκη» τον θυμάστε; Τώρα πια έμεινε χωρίς σπίτι!

Τον «Τζώνυ», τον θείο της Ελένης Βλαχάκη από την επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Κωνσταντίνου και Ελένης», δεν μπορεί να μην τον θυμάστε! Τώρα πια έμεινε χωρίς σπίτι, μιας και το δικό του καταστράφηκε!

Ένα άσχημο γεγονός ήρθε για να σοκάρει τον ηθοποιό ωστόσο, μιας και η υπέροχη μονοκατοικία στην οποία έμενε στην Αγία Παρασκευή κατεδαφίστηκε και στη θέση της χτίζεται μία πολυκατοικία.

Οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν τα παράπονά τους, μιας και ακόμα ένα υπέροχο σπίτι γκρεμίστηκε προκειμένου να χτιστεί στη θέση του μια απρόσωπη μονοκατοικία.