MasterChef - spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει απόψε - Τα δυο πρόσωπα που αποχωρούν από το παιχίδι είναι...

Ονόματα "φωτιά"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef - spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει απόψε - Τα δυο πρόσωπα που αποχωρούν από το παιχίδι είναι...

Δύσκολη θα είναι και η σημερινή δοκιμασία στο MasterChef, αφού θα πρέπει να αποχωρήσουν δυο παίκτες. Τα πρόσωπα είναι «βόμβα». Ποια ομάδα ωστόσο, θα χάσει και θα έρθει αντιμέτωπη με μια τελευταία δοκιμασία;

Μετά την χθεσινή αποχώρηση της Μαριάννας Πλουμέντη, η οποία έφυγε με κλάματα από το πλατό, οι διαγωνιζόμενοι είναι 8. Σήμερα ωστόσο, δυο θα πρέπει να πουν το τελευταίο «αντίο» στους τηλεθεατές και στους τρεις κριτές.

Σήμερα το βράδυ, οι παίκτες θα πρέπει να χωριστούν σε μπλε και κόκκινους. Η κόκκινη λοιπόν θα έχει Σταυρή, Τζον, Μάρλεν και Διονύση, ενώ η μπλε, Μπέλλο, Μαρία, Σταύρο και Γιώργο.

Η ομάδα λοιπόν που θα χάσει θα είναι η κόκκινη και μετά την τελευταία και κρίσιμη δοκιμασία θα αποχωρήσουν η Μάρλεν και ο Διονύσης. Εμείς ωστόσο, σας το είχαμε αποκαλύψει πρώτοι! Δείτε εδώ!

MasterChef spoiler αποχώρηση

Το Happy Day ανακοίνωσε την αλλαγή στον τελικό του MasterChef λίγο πριν τις αποχωρήσεις

Μια αλλαγή στον τελικό του MasterChef, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί το Happy Day και η δημοσιογράφος της εκπομπής, Τίνα Μεσσαροπούλου. Θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή, που δεν έχει γίνει ξανά στο παιχνίδι.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό, ο τελικός που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου. Ωστόσο, λόγω του κορωνοϊού, δεν θα είναι ο ίδιος με τους προηγούμενους κύκλους.

MasterChef τελικός

«Έγιναν συσκέψεις και συνεχίζονται, για το κάτω από ποιες συνθήκες θα γίνει το τελευταίο μισάωρο το οποίο γίνεται ζωντανά και γίνεται και η ανακοίνωση του νικητή. Στον φετινό διαγωνισμό πέρα του ότι δεν υπήρχαν ταξίδια, δεν θα υπάρξει ούτε κοινό, ούτε πρώην παίκτες. Θα βρεθούν μόνο οι δυο φιναλίστ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου. Δείτε και ποιο πρόγραμμα θα πάρει την θέση του MasterChef, μετά το τέλος του.