Η παρέμβαση της Ελένης Φουρέιρα στο Πρωινό - Έμεινε άφωνη η Φαίη Σκορδά

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η παρέμβαση της Ελένης Φουρέιρα στο Πρωινό - Έμεινε άφωνη η Φαίη Σκορδά

Μια τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό έκανε σήμερα το πρωί η Ελένη Φουρέιρα και τους άφησε όλους άφωνους. Κυρίως όμως την Φαίη Σκορδά, η οποία δεν πίστευε ότι τους είχε καλέσει στον αέρα της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστρια και πάνελ πήραν τις θέσεις τους για την καθιερωμένη... «Παιχνιδάρα» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να ξεκινάει να τους κάνει ερωτήσεις.

Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι η Ελένη Φουρέιρα θα έπαιρνε το κινητό της και θα καλούσε στο Πρωινό ως... Μαρία, για να παίξει και εκείνη στο παιχνίδι. Βέβαια, δεν έπαιξε μόνο, αλλά τους απήγγειλε και ποιήματα.

Ελένη Φουρέρια Πρωινό

Όταν τελικά κατάλαβαν ότι τους κάνει πλάκα η τραγουδίστρια, ξέσπασαν σε γέλια.

Να σημειώσουμε πως στο Πρωινό νωρίτερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγινε έξαλλος με τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα.

Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά και λίγες ώρες νωρίτερα με τα απίστευτα καρφιά που ακούστηκαν για την Αντελίνα Βαρθακούρη

Χαμός επικράτησε σήμερα στο Πρωινό, όταν ξεκίνησαν να σχολιάζουν την εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη στη δεύτερη ημέρα της προβολής της. Η Αφροδίτη Γραμμέλη, «άδειασε» την παρουσιάστρια με αφορμή τα χαμηλά νούμερα που σημείωσε, αφού έπεσαν κάτω από το 10%.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν δίστασε να μιλήσει με... σκληρά λόγια για την μεγάλη και γρήγορη πτώση της εκπομπής «Αντελίνα χτύπα κουδούνι». Ενώ, δεν δίστασε επίσης να πει πως στους «Globetrotters» δεν έκανε 25% ως Αντελίνα Βαρθακούρη παρουσιάστρια, αλλά ως συμμετέχουσα σύζυγος Βαρθακούρη μέσα από μια ένταση και διαφωνία συζυγική.

Το Πρωινό «άδειασε» την Αντελίνα Βαρθακούρη

Από την μεριά της, η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να ηρεμήσει το κλίμα, αφού και η ένταση είχε ανέβει. Δείτε ωστόσο και τα νούμερα που έκανε στην πρεμιέρα της.