Απίστευτη η ντουλάπα της Βίκυς Καγιά - Ξεχειλίζουν τα ρούχα από μέσα

Θα την ήθελε κάθε γυναίκα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτη η ντουλάπα της Βίκυς Καγιά - Ξεχειλίζουν τα ρούχα από μέσα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά θέλησε να μοιραστεί την ντουλάπα της, η οποία είναι απλά απίστευτη. Με μία μόνο φωτογραφία φάνηκε πως έχει τόσα πολλά ρούχα, που ξεχειλίζουν από μέσα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι fashion expert με τα όλα της και έτσι δε θα μπορούσε να μην έχει την πιο εντυπωσιακή ντουλάπα.

Όνειρο κάθε γυναίκας είναι χωρίς αμφιβολία, μία ντουλάπα γεμάτη με τα πιο στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ που θα την κάνουν να ξεχωρίσει σε κάθε περίπτωση και να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Η Βίκυ Καγιά το έχει κάνει πράξη και για το λόγο αυτό, αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία μέσα από το δωμάτιό της στα social media. Μόλις είδαμε την ντουλάπα εννοείται πως πάθαμε πλάκα και όχι άδικα!

Μέσα στην ντουλάπα της, η Βίκυ Καγιά έχει σίγουρα και αυτά τα τρομερά πέδιλα από τα Migato. Δείτε τα εδώ!

Αυτή είναι η απίστευτη ντουλάπα της Βίκυς Καγιά

«Aγαπώ τα ρούχα μου και η προετοιμασία της ντουλάπας για το καλοκαιρι, είναι μία μικρή "ιεροτελεστία"», έγραψε η αγαπημένη παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν ανεβάσει τη φωτογραφία με την ντουλάπα, η Βίκυ Καγιά ανέβασε μερικές "καυτές" φωτογραφίες από το παρελθόν

Στην δημοσιότητα έβγαλε η Βίκυ Καγιά, μερικές φωτογραφίες της από το παρελθόν και συγκεκριμένα, από τα πρώτα της χρόνια στο χώρο της μόδας. Η παρουσιάστρια - μοντέλο, σε νεαρή ηλικία είχε φωτογραφηθεί με "καυτό" μαύρο μαγιό. Τα στιγμιότυπα που είχε τραβήξει ο φωτογράφος είναι απίστευτα.

Η Βίκυ Καγιά είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και στον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, όπως και από το παρελθόν της. Κάθε μια από τις αναρτήσεις της αυτές, αποσπούν τα καλύτερα σχόλια.

Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια - μοντέλο έβγαλε στην επιφάνεια μερικές άγνωστες για εμάς φωτογραφίες που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Η Βίκυ Καγιά, σε νεαρή ηλικία είχε ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα μαύρο μαγιό.

Όπως ήταν επόμενο τα likes από τους θαυμαστές της, αλλά και τα σχόλια, έπεσαν σαν την βροχή.

Βίκυ Καγιά καυτές φωτογραφίες με μαγιό

Βίκυ Καγιά νεαρή ηλικία