Η απίθανη ατάκα της Κόνι Μεταξά για την Άντζελα Δημητρίου

Κανείς δεν περίμενε να το ακούσει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απίθανη ατάκα της Κόνι Μεταξά για την Άντζελα Δημητρίου

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μετά το γύρισμα του J2US, η Κόνι Μεταξά δε δίστασε να πει μία απίθανη ατάκα για την Άντζελα Δημητρίου, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον μπαμπά της, Λευτέρη Πανταζή.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν στο show του Open. Η Κόνι Μεταξά, μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό, φιγουράρει σχεδόν κάθε βδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη βδομάδα το συγκεκριμένο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Δείτε εδώ την εκπληκτική εμφάνισή τους.

Στο επόμενο επεισόδιο του μουσικού show, πρόκειται να δούμε μία guest εμφάνιση από την Άντζελα Δημητρίου. Να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια είχε συζητήσει για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του J2US, ενώ το όνομά της ακούστηκε και για την αντικατάσταση της Άσπας Τσίνα.

Αυτή είναι η απίθανη ατάκα της Κόνι Μεταξά για την Άντζελα Δημητρίου

Με αφορμή λοιπόν την εμφάνιση αυτή της «Λαίδης» στο show, ο ρεπόρτερ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ζήτησε από την Κόνι Μεταξά να κάνει ένα σχόλιο.

«Η Άντζελα Δημητρίου είναι πρώην μητριά μου. Δεν την γνώρισα αλλά της είχε αδυναμία η γιαγιά μου», ήταν τα λόγια της.

Ο παρτενέρ της Κόνι Μεταξά, Τάσος Ξιαρχό σχολίασε το λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το γύρισμα του J2US

Σήμερα, το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο σκηνικό και σχολίασε πως ίσως, ο λόγος για τον οποίο έφυγε ο Τάσος ήταν γιατί δεν ήταν ευχαριστημένος με τη βαθμολογία που δέχθηκε από την κριτική επιτροπή.

Ο ίδιος ωστόσο, μέσα από το Instagram του, θέλησε να απαντήσει στις συγκεκριμένες φήμες και να ξεκαθαρίσει πως η βαθμολογία του δεν είχε καμία σχέση με την απόφαση του να αποχωρήσει για λίγο από το γύρισμα.

Αυτή ήταν η δημόσια τοποθέτηση του Τάσου Ξιαρχό για την αποχώρησή του από το πλατό του J2US

Λίγη ώρα μετά την προβολή του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, ο Τάσος Ξιαρχό ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Χθες στο γύρισμα του J2US εξαφανίστηκα αμέσως μετά το act μας. Έγινε κάτι πολύ σοβαρό που πρόσβαλε την νοημοσύνη μου, τη δουλειά μου και τον λόγο που κάνω ό,τι κάνω. Δεν θα ήθελα στα τηλεοπτικά να αναπαράγεται πως εγώ έφυγα γιατί δεν μου άρεσε η βαθμολογία και πως έχω καβαλήσει κάποιο καλάμι. Πριν εκτελέσετε κάποιον, ρωτήστε και ίσως μάθετε, αλλιώς σωπάστε και πάνω απ’ όλα να είστε ευγενικοί».

Τάσος Ξιαρχό J2US