MasterChef: «Θα φάει παντόφλα ο Μπέλλος» - Τι ενόχλησε τη Μαρία;

Πολλές εντάσεις στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: «Θα φάει παντόφλα ο Μπέλλος» - Τι ενόχλησε τη Μαρία;

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία ενοχλήθηκε πολύ με μία κίνηση του Μπέλλου και έτσι δε δίστασε να δηλώσει στη συνέχεια μπροστά στις κάμερες πως θα φάει παντόφλα όταν πάνε στο σπίτι μόνο και μόνο που τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο.

Χαμός έγινε στην ομαδική δοκιμασία, καθώς οι δύο ομάδες βρέθηκαν στις δύο μεριές του τοίχου και χρειάστηκε να επικοινωνήσουν μεταξύ τους φωνάζοντας. Οι τόνοι ανέβηκαν σε πολλές περιπτώσεις και έτσι η Μαρία και ο Μπέλλος δε θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση.

Στην προσπάθειά της να στήσει πιάτο, η Μαρία έκανε ερωτήσεις στον Μπέλλο ωστόσο δεν καταλάβαινε τι ακριβώς της περιέγραφε. Τότε ο Μπέλλος τσαντίστηκε και ύψωσε τη φωνή του, κάτι που ενόχλησε πάρα πολύ τη Μαρία.

Θυμίζουμε πως χθες ο Μπέλλος αποκάλυψε μία σκέψη του για τη σχέση του με τη Μαρία. Δείτε εδώ την ατάκα που δεν περίμενε να ακούσει κανείς!

«Θα φάει παντόφλα ο Μπέλλος στο σπίτι μόνο και μόνο επειδή τόλμησε να υψώσει τον τόνο της φωνής του», είπε η Μαρία μιλώντας στην κάμερα.

Αυτή η ομάδα χάνει απόψε στο MasterChef

Δύσκολη θα είναι και η σημερινή δοκιμασία στο MasterChef, αφού θα πρέπει να αποχωρήσουν δυο παίκτες. Τα πρόσωπα είναι «βόμβα». Ποια ομάδα ωστόσο, θα χάσει και θα έρθει αντιμέτωπη με μια τελευταία δοκιμασία;

Μετά την χθεσινή αποχώρηση της Μαριάννας Πλουμέντη, η οποία έφυγε με κλάματα από το πλατό, οι διαγωνιζόμενοι είναι 8. Σήμερα ωστόσο, δυο θα πρέπει να πουν το τελευταίο «αντίο» στους τηλεθεατές και στους τρεις κριτές.

Σήμερα το βράδυ, οι παίκτες θα πρέπει να χωριστούν σε μπλε και κόκκινους. Η κόκκινη λοιπόν θα έχει Σταυρή, Τζον, Μάρλεν και Διονύση, ενώ η μπλε, Μπέλλο, Μαρία, Σταύρο και Γιώργο.

Η ομάδα λοιπόν που θα χάσει θα είναι η κόκκινη και μετά την τελευταία και κρίσιμη δοκιμασία θα αποχωρήσουν η Μάρλεν και ο Διονύσης. Εμείς ωστόσο, σας το είχαμε αποκαλύψει πρώτοι! Δείτε εδώ!

MasterChef spoiler αποχώρηση