Άρης Σερβετάλης: H απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση του από το «Είσαι το ταίρι μου» έως σήμερα

Άλλος άνθρωπος ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Άρης Σερβετάλης: H απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση του από το «Είσαι το ταίρι μου» έως σήμερα

Απίστευτη είναι η αλλαγή στην εμφάνιση του Άρη Σερβετάλη από το «Είσαι το ταίρι μου» έως σήμερα. Ο ηθοποιός που ξεχώρισε με την κόκκινη μοϊκάνα του, έχει πλέον μια τελείως διαφορετική εικόνα από το τότε.

Τo Mega επέστρεψε και μαζί έχει φέρει και το παλιό πρόγραμμα του, με όλες εκείνες τις ελληνικές σειρές που αγαπήσαμε και βλέπουμε ξανά και ξανά

Ανάμεσα σε αυτές που παίζονται σε επανάληψη και έχουν ακριβώς την ίδια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης και η σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Η θεαματική αλλαγή του Άρη Σερβετάλη από το «Είσαι το ταίρι μου» έως σήμερα

Τώρα που έγινε η επιστροφή της σειράς, μπορούμε να δούμε πόσο έχουν αλλάξει από τότε οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς.

Ίσως την μεγαλύτερη αλλαγή την έχει κάνει ο «Λάζαρος» ή αλλιώς Άρης Σερβετάλης. Ο ηθοποιός υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία αυτό τον «περίεργο» ρόλο.

Ο ίδιος δίνει σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο επιμένει πως ο καλύτερος ψυχαναλυτής είναι για εκείνον ο πνευματικός του, τον οποίο συμβουλεύεται ανελλιπώς και πως η ζωή του άλλαξε όταν ανακάλυψε τον Θεό. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, ο ηθοποιός είπε την δική του άποψη για το θέμα της Θείας Κοινωνίας αυτές τις ημέρες.

Ο ίδιος έχει τονίσει πως η εποχή που που στράφηκε προς τα μέσα και προς το Θεό ήταν τότε που όλοι διέκριναν πάνω του τον διάσημο Αρη ή, μάλλον για την ακρίβεια, τον Λάζαρο, εκείνο τον περίεργο τύπο κουρεμένο μοϊκάνα που πήγαινε παντού με τον «Μήτσο» το ιγκουάνα του ψάχνοντας να βρει το ταίρι του.

Ο ρόλος του «Λάζαρου» στο «Είσαι το ταίρι» έφερε τον ηθοποιό, από νωρίς στη δημοσιότητα με αποτέλεσμα να τρομάξει και να αποσυρθεί από τα φώτα. Έτσι πήρε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο, αυτόν της Εκκλησίας, αλλά με τον δικό του εσωτερικό τρόπο, που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Άρης Σερβετάλης

Άρης Σερβετάλης μοναχός

Άρης Σερβετάλης Είσαι το ταίρι μου