Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη ημίγυμνος - Η φωτογραφία που παίζει παντού

Και η θερμοκρασία ανεβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη ημίγυμνος - Η φωτογραφία που παίζει παντού

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος, έβαλε "φωτιά" στο instagram με την ημίγυμνη φωτογραφία που δημοσίευσε στα instastories του.

Η αλήθεια είναι πως είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και με τους διαδικτυακούς του φίλους μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από την ζωή του. Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, θέλησε να ανεβάσει την θερμοκρασία αφού τράβηξε μια selfie που δεν φοράει μπλούζα!

Αυτή είναι η φωτογραφία του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη που παίζει παντού

Θοδωρής Μισόκαλος

Ο Θοδωρής με την Ελένη να υπενθυμίσουμε πως έχουν μια πάρα πολύ καλή σχέση! Πρόσφατα, μάλιστα, ο ίδιος είχε κάνει μια ανάρτηση για τον Μάκη Παντζόπουλο! Δείτε εδώ τι έγραψε

Θοδωρής Μισόκαλος: Δεν φαντάζεστε που εργάζεται ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη!

Ο Θοδωρής Μισόκαλος άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό και δεν φαντάζεστε που θα εργάζεται πλέον ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη.

Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και του Νίκου Γεωργιάδη, ο Θοδωρής Μισόκαλος, αδερφός της Ελένης φαίνεται εργάζεται στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του γαμπρού του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και την Κύπρο Νομική με εξειδίκευση πάνω στα ναυτιλιακά. Ωστόσο άφησε στην άκρη την καριέρα στη Νομική, αφού τα καλοκαίρια εργάζεται πλέον στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου.