MasterChef -Διονύσης Πρώιος: Η 22χρονη σύντροφός του βρήκε νεκρό τον πρώην της να κοιμάται δίπλα της

Απίστευτη αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef -Διονύσης Πρώιος: Η 22χρονη σύντροφός του βρήκε νεκρό τον πρώην της να κοιμάται δίπλα της

Μια σπαρακτική αποκάλυψη έκανε η 22χρονη σύντροφος του Διονύση από το MasterChef. Η ίδια είπε πως βρήκε τον πρώην της νεκρό δίπλα της την ώρα που κοιμόντουσαν. Η ίδια σπάραξε με τα λόγια της για την περιπέτεια της.

Η 22χρονη Εμμανούελα η σύντροφος του Διονύση βρέθηκε στο πλατό του Happy Day και αναφέρθηκε στον πρώην της και το πως πέθανε δίπλα της, αλλά και στη σχέση της με τον Διονύση και σε όλα αυτά που τους ένωσαν.

Η αποκάλυψη της 22χρονης συντρόφου του Διονύση για τον πρώην της που πέθανε

«Είμαστε μαζί, αλλά είναι περίπλοκο, καθώς δεν είναι φίλοι, αλλά αν ήταν status στο Facebook θα ήταν complicated.

Είναι η οικογένεια μου εδώ στην Ελλάδα, ήρθα για εκείνον εδώ και ακόμα και αν χωρίσαμε, ήταν ένα τεστ απλά για να ζήσω την ζωή μου εδώ και είμαστε δεμένοι γιατί και εκείνος είναι μόνος στον κόσμο όπως και εγώ.

Είχα χάσει το αγόρι μου και κολλητό μου φίλο, ήμασταν μαζί από τα 15 και ήμασταν μαζί στο πανεπιστήμιο και απλά πέθανε στον ύπνο του. Ξύπνησα και τον βρήκα δίπλα μου, προσπάθησα να τον ξυπνήσω αλλά δεν ξύπναγε.

Έτσι αποφάσισα να φύγω από την πόλη μου γιατί όλα θύμιζαν τον πρώην σύντροφο μου.

Ο Διονύσης είναι ο εαυτός του στο MasterChef, ο ίδιος άνθρωπος δεν διαφέρει καθόλου από το πως είναι στην πραγματική του ζωή. Μάλιστα είναι αυτός που πολλές φορές χώριζε τους καυγάδες μέσα στο παιχνίδι όταν συνέβησαν.

Δεν κάλεσα κανέναν από το παιχνίδι. Ωστόσο το είπα σε κάποιον και μετά εκείνοι το είπαν ο ένας στον άλλο, αλλά κάποιοι συμπαίκτες του ήταν εκτός Αθηνών.

Δουλεύω μαζί με την Μάρλεν, ωστόσο ακόμα δεν την έχω δει να φωνάζει όπως στην χθεσινή δοκιμασία του MasterChef που ήταν έξαλλη». Δείτε εδώ τι συνέβη και φώναξε στον Τζον.

Τέλος η Σταματίνα Τσιμτσιλή της ζήτησε ένα έργο τέχνης από τον Διονύση την επόμενη φορά που θα την δει.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε: