Eurovision: Εθισμένος σε χάπια ο πιο πολυσυζητημένος νικητής

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Eurovision: Εθισμένος σε χάπια ο πιο πολυσυζητημένος νικητής

Εθισμένος σε χάπια αποκάλυψε ότι είναι ο πιο πολυσυζητημένος νικητής της Eurovision. Ο λόγος για τον Alexander Rybak που το 2009 είχε σαρώσει στην Ευρώπη με το Fairytale και ήταν ο νικητής που είχε πάρει τους περισσότερους βαθμούς στην πρώτη θέση στην ιστορία του διαγωνισμού.

Ο Alexander Rybak έγινε γνωστός το 2009 μέσα από την νίκη του στην Eurovision. O ίδιος ίσως είναι μέχρι σήμερα ο πιο αγαπητός νικητής που έχει περάσει από τον μουσικό διαγωνισμό.

Χθες ο τραγουδιστής έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Συγεκριμένα είπε ότι επί 11 χρόνια κρατούσε ένα μυστικό. Ήταν εθισμένος στα υπνωτικά τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να καταστρέψουν τη ζωή του, να τον απομακρύνουν από τους πραγματικούς του φίλους και τον έκαναν να μην έχει θέληση για ζωή.

Η αποκάλυψη του Αλεξάντερ για τον εθισμό του στα χάπια

Από τον Ιανουάριο ξεκίνησε την αποτοξίνωση και θέλησε να μοιραστεί αυτόν τον «εφιάλτη» του με τους διαδικτυακούς φίλους, να μοιραστεί τις εμπειρίες του προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους που βίωσαν ή βιώνουν το ίδιο πρόβλημα. Ωστόσο εκτός από τον Alexander θυμάστε την Ρουσλάνα; Θα πάθετε πλάκα μόλις την δείτε σήμερα.

Συγκεκριμένα ο Alexander Rybak σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Ζούσα με ένα μυστικό. Εδώ και 11 χρόνια είμαι εθισμένος στα υπνωτικά και τα αντικαταθλιπτικά. Ξεκίνησε ακίνδυνα, αλλά στο τέλος σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή μου.

Αυτόν τον Ιανουάριο ξεκίνησα την αποτοξίνωση (με καλή βοήθεια από τους γιατρούς μου) και σιγά σιγά αρχίζω να νιώθω πάλι ο εαυτός μου.

Τα προηγούμενα χρόνια τα χάπια με έκαναν αδύναμο και φοβισμένο. Επηρέασε όχι μόνο τον εγκέφαλο μου αλλά και τους μύες και το στομάχι μου. Κατέστρεψε τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους, αλλά κυρίως σχεδόν κατέστρεψε τη θέλησή μου να ζήσω.

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που παλεύουν με τα ίδια προβλήματα, οπότε τις επόμενες εβδομάδες θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας και αν κάποιος μπορεί να μάθει από αυτά, θα με κάνει να νιώσω καλύτερα.»

Δείτε την ανάρτηση του: