Το Πρωινό: Παραλίγο να δακρύσει on air η Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Το Πρωινό: Παραλίγο να δακρύσει on air η Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη

Παραλίγο να δακρύσει on air η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Τι συνέβη και η παρουσιάστρια φορτίστηκε συναισθηματικά; Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στο θέμα που παρουσίαζαν εκείνη την ώρα.

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν το πρωί της Πέμπτης η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής, “Το Πρωινό”. Αφορμή για την συγκίνησή της ήταν η συνέντευξη της Χαρούλας Αλεξίου στη ραδιοφωνική εκπομπή του Φώτη Απέργη στο Δεύτερο Πρόγραμμα, στην οποία και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το τραγούδι. Δείτε εδώ τους λόγους που την οδήγησαν στο να αποχωρήσει από το τραγούδι.

Παραλίγο να δακρύσει on air η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως η είδηση αυτή την στεναχώρησε πάρα πολύ. Μάλιστα εξήγησε και τους λόγους που την συγκίνησαν.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια της θυμίζει την εφηβεία της, τους έρωτες που έχει ζήσει, αλλά και το σπίτι της μαμάς της, γιατί έχει μεγαλώσει με αυτά τα τραγούδια και την φωνή της ερμηνεύτριας.

“Καλημέρα. Από χθες είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, γιατί αυτή η φωνή, αυτά τα τραγούδια, αυτή η γυναίκα… Εγώ είμαι 40. Με αυτή τη φωνή έχω μεγαλώσει. Μου θυμίζει το σπίτι μου, τη μαμά μου, τους έρωτες. Έχω μεγαλώσει με αυτήν και δεν το πάω ηλικιακά. Έχω μεγαλώσει με αυτή την φωνή, έχω μεγαλώσει με αυτά τα τραγούδια, όπως όλοι μας. Αυτή είναι η λαϊκή Χαρούλα Αλεξίου, γιατί τα τραγούδια της ήταν και θα είναι για όλο τον κόσμο και για τους μικρούς και για τους μεγάλους και για τα μικρά τα παιδάκια και για αυτούς που ερωτεύονται. Δυναμώστε πάλι τη Χαρούλα.”, είπε η Φαίη Σκορδά σχεδόν βουρκωμένη.

Δείτε εδώ το βίντεο με την συγκίνηση της Φαίης Σκορδά on air: