Συγκλονίζει η Μέγκαν Μαρκλ για τον Τζορτζ Φλόιντ: «Συγνώμη που δεν έχουμε φέρει τον κόσμο σε...»

Ραγίζει καρδιές με τα λόγια της

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Συγκλονίζει η Μέγκαν Μαρκλ για τον Τζορτζ Φλόιντ: «Συγνώμη που δεν έχουμε φέρει τον κόσμο σε...»

Συγκλονίζει η Μέγκαν Μαρκλ στην αναφορά της για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Η δούκισσα του Σάσεξ είπε «συγγνώμη που δεν έχουμε φέρει τον κόσμο σε ένα σημείο στο οποίο σας αξίζει» σε ομιλία της σε μαθητές.

Σε μαθητές λυκείου του πρώην σχολείου της Immaculate Heart High στο Los Angeles μέσω βιντεοκλήσης μίλησε η Μέγκαν Μαρκλ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, η οποία έχει συγκλονίσει ολόκληρη τον πλανήτη και έχει προκαλέσει αναταραχές στην Αμερική και όχι μόνο.

Τα συγκλονιστικά λόγια της Μέγκαν Μαρκλ για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Η Μέγκαν Μαρκλ, είναι ένας άνθρωπος με φιλανθρωπική δράση και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη. Η ίδια άλλωστε έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο και φημίζεται για την δράση της και την βοήθεια της στις μεινότητες.

Η δούκισσα του Σάσεξ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ που έχει συγκλονίζει ολόκληρο τον πλανήτη. Η Μέγκαν αναφέρθηκε με πολύ συγκινητικά λόγια στον άτυχο άνδρα που έχασε την ζωή του από αστυνομικούς.

"Η ζωή του Τζορτ Φλόιντ είχε αξία και η ζωή της Breonna Taylor είχε αξία και η ζωή του Philando Castile είχε αξία όπως και του Tamir Rice… Όλοι είδαμε από την περασμένη εβδομάδα τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, στην πολιτεία μας στην πόλη μας και είναι πραγματικά λυπηρό…” ανέφερε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ. Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες σήμανε συναγερμός στο σπίτι της με τον πρίγκιπα Χάρι. Τι συνέβη;

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: “Συγνώμη που δεν έχουμε φέρει τον κόσμο σε ένα σημείο στο οποίο σας αξίζει να είναι. Συγνώμη, συγνώμη που χρειάζεται να μεγαλώσετε σε ένα κόσμο όπου κάτι τέτοιο υπάρχει ακόμα… Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις μια κατανόηση, αλλά μια κατανόηση ως μάθημα ιστορίας, όχι ως η πραγματικότητά σου…”

Δείτε εδώ το βίντεο με την αναφορά της Μέγκαν στον Τζορτζ Φλόιντ: