Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτη αποκάλυψη από την Άννα Φόνσου: «Στην κηδεία της ξαδέρφης μου μπαίνει ο παπάς και...»

Τρελό γέλιο

Απίστευτη αποκάλυψη από την Άννα Φόνσου: «Στην κηδεία της ξαδέρφης μου μπαίνει ο παπάς και...»
News 04.06.2020 14:40
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Απίστευτη αποκάλυψη από την Άννα Φόνσου πως στην «κηδεία της ξαδέρφης της μπαίνει ο παπάς έξαλλος γιατί νόμιζε πως έχει πεθάνει η ίδια και δεν πήγε κόσμος εκεί» . Θα κλάψετε από τα γέλια με τα όσα είπε η ηθοποιός

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Άννα Φόνσου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα, όταν βρέθηκε στην κηδεία της ξαδέρφης της, της που την έλεγαν επίσης Άννα Φόνσου.

Η απίστευτη αποκάλυψη της Άννας Φόνσου για την κηδεία της ξαδέρφης της

«Θα κάνω τηλεόραση μετά από 20 χρόνια. Θα είναι η συνέχεια από τους “Ρακοσυλλέκτες” στην ΕΡΤ. Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελένη Μενεγάκη. Φεύγει από την τηλεόραση και δεν θα έχω πάει στην εκπομπή της. Δεν με έχει καλέσει ποτέ. Δεν είχα ποτέ την εντύπωση ότι είναι χαζή, ήξερα ότι είναι έξυπνη και αυτό που κάνει τώρα είναι πολύ έξυπνη κίνηση. Είναι καλό να καθίσει λίγο καιρό, να ανανεωθεί…», είπε η Άννα Φόνσου για την Ελένη Μενεγάκη. Πριν λίγο καιρό είχε ξεσπάσει και ενάντια του Ντίνου Καρύδη. Τι είχε συμβεί;

Η Άννα Φόνσου είπε στη συνέχεια πώς πρόσφατα “έχασε” μια ξαδέρφη της, με την οποία είχαν το ίδιο ονοματεπώνυμο και αποκάλυψε τι συνέβη στην κηδεία με τον παπά: «Έχασα μια ξαδέλφη μου πριν λίγες μέρες, την έλεγαν Άννα Φόνσου. Πήγαμε στην κηδεία και ήταν λίγα τα άτομα, λόγω του κορονοϊού. Μπαίνει ο παπάς έξαλλος και λέει “δεν ντρέπονται οι Έλληνες; Η Άννα Φόνσου πέθανε και δεν ήρθε κόσμος, ντροπή στους Έλληνες”.

Πάει ένας συγγενής μου και του λέει ότι είναι εδώ η Άννα Φόνσου, η ηθοποιός. Λέει “που είναι;”. Του λέω “εγώ είμαι” και μου απαντάει “γιατί είσαι τόσο νέα;”».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άννα Φόνσου: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε!

Σοκάρει η Άννα Φόνσου! Δέχτηκε απειλές! «Θα σου κόψω τα πόδια αν...»!

Share