Εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου δε δίστασε να δείξει, πόσο εκνευρισμένη ήταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα σχόλια που εκείνη έκανε για τη Χριστίνα Παππά, μέσα από πρόσφατες δηλώσεις της.

«Δεν νομίζω ότι η Χριστίνα Παππά είχε κακή πρόθεση. Την ξέρω την Χριστίνα, την έχω καλέσει και πολλές φορές στην εκπομπή. Όταν μια μέρα ήταν πιο moody, ερχόταν μου έβγαζε μια πιο ευαισθησία. Είμαι σίγουρη ότι εκείνη τη μέρα ξύπνησε και δεν πήγαιναν καλά τα μαγαζιά της, ήθελε να εκφράσει ένα παράπονό της που δεν είχα πάει στο σούσι. Δεν τίθεται θέμα, τώρα μου έστειλε μήνυμα να πάω στη Μύκονο στο σπίτι της», είχε πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Happy Day.

Βέβαια από τη μεριά της και η Χριστίνα Παππά απάντησε στα σχόλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Δείτε εδώ το "καρφί" της προς την παρουσιάστρια.

Από τη μεριά της, σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την ενόχληση της με τα λόγια της γνωστής παρουσιάστριας.

Κατερίνα Καινούργιου κόντρα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έτσι έδειξε τον εκνευρισμό της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η Κατερίνα Καινούργιου

«Εγώ στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Η Χριστίνα Παππά είναι μια κυρία. Εγώ έπαθα σοκ με την ατάκα της Κωνσταντίνας. Δεν λες για έναν επιχειρηματία, ειδικά αυτή την περίοδο που λέμε όλοι να στηρίξουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες , να πάμε να φάμε και να πληρώσουμε στα μαγαζιά τους… Να πεις ότι βγάζει πίκρα γιατί δεν πάνε καλά τα μαγαζιά της;

Επίσης, θέλω να σας πω ότι όποιος πάει στο μαγαζί της, δεν πληρώνει ποτέ, κερνάει… Και τι ζητάει η γυναίκα; Βγάλε ένα story ότι είσαι εδώ. Η Κωνσταντίνα είναι μικρότερη κοπέλα, από σεβασμό και μόνο για μια γυναίκα που έχει παλέψει στη ζωή της, δεν το λες αυτό το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων.

«Τότε που χώρισε η Κωνσταντίνα από αυτή τη γνωστή σχέση, όντως τότε ήταν στην… απ’ έξω και όλοι είχαν πέσει να τη φάνε και δεν της μίλαγε κανείς», συμπλήρωσε από τη μεριά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.