Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκίνησε η Ελένη Μενεγάκη με τα λόγια της για τη Χάρις Αλεξίου - «Έχει πολλή ψυχή...»

Υπέροχη τοποθέτηση από την παρουσιάστρια

Συγκίνησε η Ελένη Μενεγάκη με τα λόγια της για τη Χάρις Αλεξίου - «Έχει πολλή ψυχή...»
News 04.06.2020 19:44
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη συγκίνησε με τα υπέροχα λόγια με τα οποία μίλησε για την Χάρις Αλεξίου και την απόφασή της να αποχωρήσει από το χώρο του τραγουδιού. Η παρουσιάστρια επεσήμανε πως πρόκειται για μία καλλιτέχνιδα με πολλή ψυχή.

«Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δε μπορώ να το κάνω καλά. Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό σε ένα τραγούδι με τη Γιασμίν, ένα ντουέτο που κάναμε μαζί που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά εγώ και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά.

Το ηχογράφησα πέρσι το καλοκαίρι. Είναι μια μπαλάντα που μπορούσα να πω, αλλά δε με ακούει η φωνή μου πια και είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω. Δεν είναι σωστό» σχολίασε σήμερα η Χάρις Αλεξίου, ανακοινώνοντας πως δεν πρόκειται να ξανατραγουδήσει.

Η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε ιδιαίτερη με την απόφαση αυτή της τραγουδίστριας και θέλησε με τη σειρά της να την "αποχαιρετήσει" με ένα υπέροχο μήνυμα, ενώ λίγο αργότερα, στη σημερινή της εκπομπή, ξεκαθάρισε τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί με τη δική της αποχώρηση.

Αυτά ήταν τα υπέροχα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για την Χάρις Αλεξίου

«Τι τραγούδια έχει πει και εξακολουθούμε να τα τραγουδάμε μέσα από την καρδιά μας. Όλοι αυτοί που έχουν αυτή τη φωνή, αυτό το δώρο και το κουβαλάνε από τη μέρα της γέννησής τους και το καταλαβαίνουν στην εφηβείας του, μπορεί να ακούνε πράγματα που εμείς δεν ακούμε.

Είναι πιο αυστηροί με αυτό που ακούνε. Σεβόμαστε μια τέτοια απόφαση, μας στενοχωρεί γιατί με τα τραγούδια της έχουμε ταξιδέψει όλοι μας σε διάφορες φάσεις της ζωής μας και θα συνεχίσουμε, γιατί και οι επιλογές της που έχει αλλά και η ίδια η φωνή της μας διαπερνά.

Ελένη Μενεγάκη Χάρις Αλεξίου

Δεν έχει να κάνει με το τι είδους ρεπερτόριο ακούει κανείς, αλλά όταν κάτι μέσα του έχει πολύ ψυχή δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ακούς με την καρδιά σου. Χαιρετίζουμε τη δική της απόφαση και της στέλνουμε την αγάπη μας, για εμάς είναι η Χάρις και θα την ακούμε πάντα»!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τα μηνύματα στο Instagram της

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη ημίγυμνος - Η φωτογραφία που παίζει παντού

Share