Τα Φιλαράκια: Θρήνος για τους 6 πρωταγωνιστές

Άσχημη είδηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα Φιλαράκια: Θρήνος για τους 6 πρωταγωνιστές

Σε βαρύ θρήνο βυθίστηκαν οι 6 πρωταγωνιστές από την αγαπημένη σειρά του STAR, Τα Φιλαράκια, αφού έχασαν μια... συμπρωταγωνίστριά τους πριν από λίγες ώρες.

Όπως αναφέρει το NBC η ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή την Τετάρτη, με πολλούς συναδέλφους της να την αποχαιρετούν μέσω των social media.

Ο λόγος για την ηθοποιό, Mary Pat Gleason, που είχε πάρει μέρα στη δημοφιλή σειρά «Φιλαράκια» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως και η Phoebe από την αγαπημένη σειρά έχασε τον πιο αγαπημένο της άνθρωπο στον κόσμο. Δείτε εδώ περισσότερα.

Θρήνος για τα Φιλαράκια πεθάνε ηθοποιός

Όσο για τη συμμετοχή της στη σειρά Friends, η Mary Pat Gleason, είχε εμφανιστεί στην πρώτη σεζόν όπου είχε υποδυθεί τη νοσοκόμα Sizemore στη ρεσεψιόν του νοσοκομείου.

Θρήνος για Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross και Chandler! Ηθοποιός από τα Φιλαράκια... κατέληξε!

Ηθοποιός από τα Φιλαράκια... κατέληξε πριν από λίγο καιρό! Μια πολύ θλιβερή είδηση έριξε σε βαθύ θρήνο τους χαρακτήρες Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross και Chandler που έπαιξαν μαζί του!

Ο Ρον Λίμπμαν, ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον στη δημοφιλή σειρά, πέθανε σε ηλικία 82 ετών έπειτα από μάχη με την πνευμονία. Τα τραγικά νέα ανακοίνωσε η εταιρεία εκπροσώπησης του ηθοποιού μέσα από την ιστοσελίδα Wrap: «Εμείς στο Abrams Artists Agency βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τα θλιβερά νέα. Ένας σπουδαίος ηθοποιός με καριέρα στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο έφυγε από τη ζωή. Οι σκέψεις όλων μας είναι στην οικογένειά του».

Ο Ρον Λίμπμαν, βραβευμένος ηθοποιός, νοσηλευόταν εδώ και μερικές ημέρες με πνευμονία σε κλινική της Νέας Υόρκης, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Δείτε τον Ρον Λίμπμαν σε σκηνή από τα «Φιλαράκια»: