Γιώργος Καράβας: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το GNTM3! Θα είναι στην θέση του κριτή;

Και τι είπε η Ηλιάνα για αυτόν;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γιώργος Καράβας: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το GNTM3! Θα είναι στην θέση του κριτή;

Ο Γιώργος Καραβάς αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το GNTM3! Θα είναι στην θέση του κριτή ή όχι τελικά; Ο ίδιος απάντησε στις φήμες και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί με το ριάλιτι μοντέλων στο Star.

Το μοντέλο που ακούγεται εδώ και καιρό ότι θα πάρει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μίλησε στο Πρωινό και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί με το GNTM.

«Δεν έχω μάθει τίποτα επίσημο. Ότι έχω μάθει το έχω μάθει από εσάς. Έκανε ένα δοκιμαστικό πριν καιρό και δεν έχουμε μιλήσει για την θέση της Ηλιάνας.

Και με φαντάζομαι και όχι στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα γιατί δεν γνωρίζω και να σας πω» είπε ο Γιώργος Καραβάς ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει συμφωνία με το κανάλι. Αν σας θυμίζει ωστόσο κάτι δείτε που τον έχετε ξαναδεί.

Δείτε το βίντεο:

Τι είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Γιώργο Καραβά και το GNTM3

Το μοντέλο κλήθηκε να σχολιάσει τον επόμενο κύκλο του GNTM και το ενδεχόμενο ο Γιώργος Καράβας να είναι ο αντικαταστάτης της στην κριτική επιτροπή.

«Τον Γιώργο Καράβα δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Η αλήθεια είναι πως σαν μοντέλο δεν έκανα πολλές παρέες. Ήμουν πιο συγκεντρωμένη στη δουλειά μου. Πιστεύω πως για το θέμα αντικατάστασης, δεν είναι αντικατάσταση. Αλλαγή είναι. Δεν παίρνει κανένας τη θέση του άλλου.

Κάποιος φεύγει και κάποιος θα πάρει τη θέση του. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Θα το συζητήσουμε αφού μάθουμε το πρόσωπο» εξήγησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε εδώ το βίντεο με τα όσα αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την αποχώρηση της και την νέα της εκπομπή στον Alpha: