Θοδωρής Μαραντίνης: Νέες δηλώσεις για την Χρηστίδου: "Δεν θεωρώ πως..."

Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θοδωρής Μαραντίνης: Νέες δηλώσεις για την Χρηστίδου:

Νέες δηλώσεις για την Σίσσυ Χρηστίδου και το διαζύγιο τους έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής είπε πως «δεν θεωρεί ότι η προσωπική τους ζωή πρέπει να γίνεται συνέντευξη γιατί είναι ένα δικό τους θέμα». Τι άλλο ανέφερε;

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε για το πώς πέρασε τις ημέρες της καραντίνας, τη Drive-in συναυλία που ετοιμάζεται να δώσει με τους Onirama καθώς και για τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον λόγο που μετά το διαζύγιό τους, οι έχουν επιλέξει να μην αναφέρονται στις συνεντεύξεις τους στην προσωπική τους ζωή.

«Γενικά δε θεωρώ πως για την προσωπική μας ζωή πρέπει να κάνουμε συνέντευξη. Είναι ένα προσωπικό θέμα παρόλο που βρισκόμαστε σε έναν χώρο που αυτά τα πράγματα δυστυχώς συζητιούνται περισσότερο. Μέσα από τα social media υπάρχει μια κατάθεση της καθημερινότητας. Αυτό μόνο προκύπτει μέσα από τα social media, όχι κάποια δήλωση. Δε νομίζω πως είναι κάτι που πρέπει να μεγεθυνθεί σε συνεντεύξεις. Η οικογένεια είναι οικογένεια και πρέπει να παραμένει» τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε και πως αποκάλυψε το ζευγάρι πως θα πάρει διαζύγιο. Όλη η ανάρτηση

«Βόμβα»! Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε από τη Σίσσυ Χρηστίδου

Για πρώτη φορά, ο Θοδωρής Μαραντίνης, αποκάλυψε το πραγματικό λόγο που χώρισε από την Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Η είδηση πως «έσπασε» τη σιωπή του σκάει σαν «βόμβα», αφού έδωσε και λεπτομέρειες που τους οδήγησαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου και μίλησε για όλα. Αρχικά ο τραγουδιστής, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τα σχόλια που υπήρξαν για το νέο του τραγούδι «Αχ να σε ξέχναγα» και απάντησε στο κατά πόσο αυτό συνδέεται με τον χωρισμό του από την Σίσσυ Χρηστίδου.

Πριν δείτε τον πραγματικό λόγο που χώρισαν Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη.«Το νέο μου τραγούδι είναι το "Αχ, να σε ξέχναγα" κυκλοφόρησε εν μέσω αυτής της κατάστασης. Είναι εσωτερικό και αρκετά διαφορετικά από ότι έχετε συνηθίσει τους Onirama, όχι τόσο δυναμικό αλλά φλερτάρει με διαφορετικούς ήχους, ίσως και πιο λαϊκούς, με ένα καταπληκτικό βίντεο κλιπ. Το κοινό μας, έχει αγκαλιάσει το νέο μας τραγούδι.

Αρκετοί έχουν συνδέσει το τραγούδι με τον χωρισμό μου και με έχουν ρωτήσει. Εγώ πάντα γράφω βιωματικά, αυτό είναι γεγονός. Από εκεί και πέρα ένα βίωμα γίνεται τραγούδι, όταν μεγεθυνθεί. Οπότε το συναίσθημα μιας στιγμής, αν το μεγεθύνεις αρκετά μπορείς να το κάνεις τραγούδι. Υπό αυτό το πρίσμα, μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θέλεις.

Στην διαδικασία του χωρισμού είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια η ψυχολογία των παιδιών. Ο λόγος που πήραμε την απόφαση ήταν και τα παιδιά, γιατί στα παιδιά δεν είναι άσχημο να χωρίσουν οι γονείς, αλλά και ότι μπορεί να μην είναι και ευτυχισμένοι μαζί. Προσπαθώντας να τα ζυγίσουμε όλα αυτά, καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα και προσπαθήσαμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν χάνουν τους γονείς τους, απλά η μαμά και ο μπαμπάς έχουν χωριστούς δρόμους χωρίς να επηρεάζει την ουσία της οικογένειας» εξήγησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Θοδωρής Μαραντίνης Σίσσυ Χρηστίδου χωρισμός