Opentv: Η αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω στον σταθμό

Θα τη δούμε αυτή τη βδομάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Opentv: Η αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω στον σταθμό

Αυτές τις μέρες, ανακοινώθηκε μία σημαντική αλλαγή που πρόκειται να γίνει σε ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα του Opentv, η οποία θα έρθει για να φέρει τα πάνω κάτω στον σταθμό και να εκτοξεύσει στ' αστέρια, τα νούμερα τηλεθέασης.

Η πιο δημοφιλής σειρά του αγαπημένου καναλιού, θα μπει σε νέα ώρα ήδη από αυτή τη βδομάδα, με ένα νέο και πολύ ζουμερό επεισόδιο.

Αυτή είναι η αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Opentv

Ο λόγος φυσικά για τη μεγάλη παραγωγή του Opentv, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, το Κόκκινο Ποτάμι. Η επιτυχημένη σειρά θα αλλάξει ώρα προβολής και έτσι από τις 21.00 που παιζόταν μέχρι τώρα κάθε Κυριακή, θα τη βλέπουμε στις οθόνες μας, στις 22.00.

Να σημειώσουμε πως το Κόκκινο Ποτάμι "σάρωσε" με τα νούμερα που έκανε την Κυριακή το βράδυ. Δείτε εδώ αναλυτικά την τηλεθέαση.

Κόκκινο Ποτάμι αλλαγή

Ο Μανούσος Μανουσάκης από τη μεριά του, αποκάλυψε αν θα δούμε νέα σεζόν στο Κόκκινο Ποτάμι

«Ξεκινήσαμε στις 18/5/2020 τα γυρίσματα, δυναμικοί και με κέφι, και προοπτική για την συνέχεια, ώστε να τελειώσουμε σε περίπου ένα μήνα».

Όσο για το τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς, Ιφιγενεια και Μίλτο, ο Μανούσος Μανουσάκης σχολίασε: «δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον…. Όπως στη ζωή δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, έτσι και στην σειρά».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και τον αριθμό των επεισοδίων που απομένουν: «Υπολείπονται ακόμη 9 επεισόδια. Έχουμε ακόμη ένα μήνα μπροστά μας για να ολοκληρώσουμε το υλικό μας και να φτάσουμε στο τέλος της ιστορίας μας».