Στιγμές ευτυχίας για την Βίκυ Καγιά - Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Δείτε τις αναρτήσεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Στιγμές ευτυχίας για την Βίκυ Καγιά - Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Στιγμές ευτυχίας για την Βίκυ Καγιά καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Shopping Star και ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από αυτά. Η ίδια έχει επιστρέψει χαρούμενη και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Βίκυ Καγιά μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, επέστρεψε και πάλι πίσω στη δουλειά.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό για να ξεκινήσει ξανά τα γυρίσματα της καθημερινής εκπομπής του Star “Shopping Star”, τα οποία είχαν διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ίδια βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τους συνεργάτες και ξεκίνησε τη δουλειά που της είχε λείψει τόσο πολύ αυτό το διάστημα.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Μάλιστα σε λίγο διάστημα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα του GNTM 3, στο οποίο η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως πριν από λίγες ημέρες «έσκασαν» μερικά πολύ δυσάρεστα νέα για την Βίκυ Καγιά. Δείτε τι συνέβη.

Δείτε την ανάρτηση:

 Βίκυ Καγιά shopping star

Λίγα λόγια για το Shopping Star

Το Shopping Star είναι ελληνική τηλεοπτική εκπομπή μόδας που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 21 Νοεμβρίου του 2016, στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel.[1] και προβάλλεται έως σήμερα. Την εκπομπή παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά, η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής δίνει στυλιστικές συμβουλές.[2] Το σχολιασμό κάνει ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πάνος Γεωργίου.

Η μορφή της εκπομπής βασίζεται στο γαλλικό σόου μόδας Les Reines du Shopping, με παρουσιάστρια την Κριστίνα Κορντουλά. Η εκπομπή απαρτίζεται από πέντε γυναίκες, οι οποίες κάθε εβδομάδα καλούνται, με συγκεκριμένο χρηματικό και χρονικό όριο, να υιοθετήσουν το στυλ ντυσίματος που ζητά η ειδικός σε θέματα μόδας Βίκυ Καγιά, με τη νικήτρια να κερδίζει χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ.

Είχε ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, το 2017. Τον Απρίλιο του 2018 ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν.Την άνοιξη του 2019 η εκπομπή ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν