Εξομολόγηση από τον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη - «Ένας χωρισμός σου αλλάζει τη ζωή»

Μίλησε για όλους και για όλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξομολόγηση από τον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη - «Ένας χωρισμός σου αλλάζει τη ζωή»

Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δε δίστασε να κάνει μία τρομερή εξομολόγηση για τον χωρισμό του με τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, ο οποίος του άλλαξε σημαντικά τη ζωή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων και για την καριέρα του στον χώρο, για την απόφασή του να φύγει από το Star αλλά και για τον αγαπημένο του γιο.

Μάλιστα, μιλώντας για τη σχέση του με το παιδί του, ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης συγκίνησε μιλώντας για για τον αγώνα που κάνει με τον σύλλογο «Συνεπιμέλεια» ώστε να ακουστούν τα αιτήματα των πατεράδων και να αλλάξει το Οικογενειακό Δίκαιο στη χώρα μας.

Στο χθεσινό The 2night show ήταν καλεσμένη και η Νάνσυ Παραδεισανού. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά λόγια της για τις δύσκολες στιγμές της στην καραντίνα.

Αυτή ήταν η εξομολόγηση του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη για τον χωρισμό του

«Όταν έφυγα από το Star πήγα στον ΣΚΑΙ, αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων αναγκάστηκα να φύγω. Πέρασα δύσκολη φάση όταν ήμουν στη Real. Ένας χωρισμός σου αλλάζει για πάντα τη ζωή. Και η Real με έβαλε σε ένα άλλο τρυπάκι δημοσιογραφίας που είχαμε ξεχάσει.

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης χωρισμός

Έχω έναν γιο τον Κωνσταντίνο. Δεν είμαστε μαζί με τη μαμά του. Δεν ήθελε να προχωρήσουμε όπως έπρεπε να προχωρήσουμε.

Υπάρχουν πολλοί μπαμπάδες που πληρώνουν πολύ ακριβά το “ενοίκιο” της κυοφορίας των 9 μηνών. Και αυτό με πληγώνει. Γιατί ο πατέρας είναι ο ήρωας του παιδιού όσο και αν θέλουν αυτό να το παραβλέψουν κάποιες μαμάδες ή κάποιοι δικαστές. Δεν δίνουν στον πατέρα αυτό που πρέπει. Υπάρχει τεράστια αδικία. Ρώτησε ποτέ κανένας τα παιδιά;

Το #olamazi είναι οι πρώτες μου διακοπές με τον Κωνσταντίνο. Είχα να τον δω τρεις μήνες. Τον ρώτησα “τι θες να κάνουμε” και μου λέει “όλα μαζί”.

Κάνω αυτόν τον τίμιο αγώνα μαζί με άλλους μπαμπάδες, γιατί το παιδί δεν ανήκει σε κάποιον. Δεν το κέρδισε κάποιος σε λοταρία. Χρειάστηκαν δύο άνθρωποι να αγαπηθούν και να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. O τίμιος αυτός αγώνας ξεκίνησε πριν από 7-8 μήνες με τον σύλλογο “Συνεπιμέλεια”.

Δεν άντεξα να βλέπω κάποιους μπαμπάδες σε αυτή την κατάσταση. Το φέραμε εκεί ώστε να ακουστεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ότι υπάρχουν και μπαμπάδες. Δεν υπάρχουν μόνο μαμάδες. Υπάρχουν και μαμάδες που εργαλειοποιούν τα παιδιά. Το πιο δίκαιο είναι η συνεπιμέλεια. Ίσος χρόνος οι γονείς με το παιδί.

Δεν βλέπω το παιδί μου όσο θα ήθελα. Έχω κερδίσει όλες τις δικαστικές αποφάσεις, όμως έχω κερδίσει την αδημονία του παιδιού μου για να είναι μαζί μου. Δε σε καλύπτουν οι δικαστικές αποφάσεις. Εγώ δε θέλω να πάρω το παιδί από κανέναν. Θέλω το παιδί να είναι καλά.

Η Ουγκάντα έχει συνεπιμέλεια, η Ελλάδα δεν έχει, ως νόμο του κράτους. Γιατί; Οι μπαμπάδες τι είναι; Γιατί πρέπει η μητέρα να είναι πάνω από όλα; Τα δύσκολα τα περνάει ο μπαμπάς. Ο μπαμπάς είναι να σου μάθει τα δύσκολα. Διαχώρισα τους ρόλους. Υπάρχουν μπαμπάδες που θέλουν να είναι ενεργοί στη ζωή των παιδιών τους και δε μπορούν» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης.