Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Πέτρος Πολυχρονίδης: Αποκάλυψε την ηλικία του - Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά του

Δε θα πιστέψετε τα πόσα κλείνει

Πέτρος Πολυχρονίδης: Αποκάλυψε την ηλικία του - Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά του
News 05.06.2020 18:57
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά του στο πλατό της εκπομπής του και αποκάλυψε την ηλικία του μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενε κανείς!

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για το αγαπημένο παρουσιαστή, ο οποίος περικυκλωμένος από αγαπημένα του πρόσωπα, γιόρτασε τα γενέθλιά του και έσβησε την πιο εντυπωσιακή τούρτα με το logo του «Τροχού της Τύχης».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θέλησε να μοιραστεί το όμορφο αυτό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και την ηλικία του. Βέβαια πέρα από τον Πέτρο Πολυχρονίδη, την ηλικία της αποκάλυψε και η Αθηνά Χρυσαντίδου του Power Of Love. Δείτε εδώ!

Αυτή είναι η ηλικία του Πέτρου Πολυχρονίδη

Ο ίδιος έκλεισε τα 42 χρόνια ζωής και μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με την τούρτα του.

«Δε γερνάμε. Ωριμάζουμε. Σας ευχαριστώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Η απάντηση που είχε δώσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης για την μεταγραφή του στο ΣΚΑΪ

«Δεν νομίζω ότι έχει κάτι το Big Brother το οποίο πρέπει να φοβηθώ και να πω όχι. Το έβλεπα ούτως ή άλλως παλαιότερα, το βλέπαμε όλοι. Εκείνη τη βερσιόν, ναι, νομίζω θα μπορούσα να την κάνω γιατί η δουλειά μου είναι παρουσιαστής.

Τέτοια πράγματα είναι μέσα στη σφαίρα που με κολακεύουν, να πω, όχι. Απλώς είναι πράγματα τα οποία θα τα έκανα γιατί είναι καλή τηλεόραση.

Όσον για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ξεκαθάρισε πως «είναι άκομψο να απαντήσω είτε ναι είτε όχι. Νομίζω πως τα επαγγελματικά δεν έχουν να κάνουν διότι εγώ θα είμαι τόσα πολλά χρόνια στον "Τροχό της Τύχης" περισσότερα και από όσα ήταν αυτοί που έκαναν τις πυραμίδες».

Δείτε στα παρακάτω βίντεο αναλυτικά τη συνέντευξή του:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Όταν είδα τη φωτογραφία της τρόμαξα, ήταν ίδια η...»

Σάρωσε με τα νούμερα του ο Πέτρος Πολυχρονίδης στον "Τροχό της Τύχης"

Share