Ρούλα Κορομηλά: Μίλησε πρώτη φορά για την Ελένη Μενεγάκη και το τέλος της από την τηλεόραση

Το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρούλα Κορομηλά: Μίλησε πρώτη φορά για την Ελένη Μενεγάκη και το τέλος της από την τηλεόραση

Για πρώτη φορά, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για την απόφαση και ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη να βάλει... τέλος στην τηλεόραση και να αφιερωθεί μόνο στην οικογένεια της. Μπορεί να μην έδωσε μια ξεκάθαρη δήλωση, ωστόσο έκανε πολύ εντύπωση το γεγονός.

Συγκεκριμένα, πριν περίπου δυο εβδομάδες η «βασίλισσα» της τηλεόραση, μέσα από την εκπομπή της και την ημέρα της ονομαστικής της εορτής, ανακοίνωσε με μεγάλη συγκίνηση πως σταματάει από το χώρο της παρουσίασης, καθώς θέλει να κάνει πράγματα για την ίδια.

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πολύ. Υπήρξα πολύ τυχερή, γιατί συνάντησα καλούς ανθρώπους και δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου.

Στα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση κάνω πολλές αλλαγές και πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω, να έχω ασφάλεια. Φτάσαμε μετά από 15 χρόνια εδώ στον Alpha να σας στείλω πολλή αγάπη για τις τόσο όμορφες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί.

Από πέρυσι έχω σκεφτεί κάτι, που δεν είναι ξαφνικό. Πάντα μου αρέσει να παίρνω τον χρόνο μου και εγώ και οι άλλοι. Από πέρυσι έχω πάρει την απόφαση αυτή η χρονιά στον Alpha να είναι η τελευταία μου.

Αφού ενημέρωσα εκείνους, το αμέσως επόμενο κανάλι που μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία, ήταν να σας το πω εγώ. Εγώ είμαι αυτή που ξέρετε ότι τόσα χρόνια σας λέω εγώ ότι αφορά εμένα.

Μπορεί να ακούσατε πολλά. Ωστόσο εγώ επέλεξα την δική μου γιορτή γιατί είναι η μέρα μου για να σας ανακοινώσω αυτή την μεγάλη απόφαση.

Θέλω να ξέρετε πως στην καρδιά μου είστε ψηλά. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν και δεν θα με δείτε κάπου του χρόνου. Ήρθε η ώρα να κάνω πράγματα για εμένα, που δεν έκανα από μικρή. Μπορεί για εσάς να είναι απλό, ωστόσο η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη.

Εδώ θα είστε πάντα όλοι, θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου και ίσως τα ξαναπούμε» είχε πει η παρουσιάστρια. Ωστόσο, να πούμε πως η Κατερίνα Ζαρίφη με μια ατάκα της, «πρόδωσε» τα ... σχέδια της Ελένης Μενεγάκη.

Το σχόλιο της Ρούλας Κορομηλά για το τέλος της Ελένης από την τηλεόραση

Πριν από λίγες ώρες, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να σχολιάσει μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter η Ναταλία Γερμανού, τόσο για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, όσο και για την αποχώρηση της Χάρης Αλεξίου από το τραγούδι.

«Η Ελένη αφήνει την τηλεόραση και η Χαρούλα το τραγούδι. Σας ακούω», έγραψε η Ναταλία Γερμανού με την Ρούλα Κορομηλά να απαντάει: «Και οι δύο κυρίες τοποθετήθηκαν δημόσια. Όλα τα άλλα είναι περιττά γλυκό μου Ναταλάκι».

Ναταλία Γερμανού σχόλιο για Ελένη Μενεγάκη

Ρούλα Κορομηλά για Ελένη Μενεγάκη