Κωνσταντίνου και Ελένης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τα παρασκήνια - «Κάθε μέρα ήταν...»

Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τα παρασκήνια - «Κάθε μέρα ήταν...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Ελένη Ράντου, για την επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» η οποία εκτόξευσε την καριέρα της στα ύψη. Η ίδια αναφέρθηκε στα παρασκήνια και στο τι επικρατούσε πίσω από τις κάμερες.

Η ηθοποιός, αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο της Ελένης Βλαχάκη, από πολλούς τηλεθεατές. Μάλιστα, η σειρά προβάλλεται μέχρι και σήμερα με τεράστια επιτυχία.

Η αποκάλυψη της Ελένης Ράντου για τα παρασκήνια του Κωνσταντίνου και Ελένης

Κωνσταντίνου και Ελένης Ελένη Ράντου αποκάλυψη

«Το Κωνσταντίνου και Ελένης, ειλικρινά μπορώ να πω ότι ήταν ότι πιο διασκεδαστικό στα παρασκήνια. Κάθε μέρα ήταν διασκεδαστική στα παρασκήνια, μετά σοβαρευομάσταν. Όταν διάβασα πρώτη φορά το σενάριο είχα γελάσει. Ήταν κριτήριό μου το ότι είχα γελάσει. Είχα πει ότι πάω να γελάσω, πάω να περάσω καλά. Είναι σκληρό μέσο η τηλεόραση, και επειδή είσαι πολλές ώρες είναι σημαντικό να μπορείς να περνάς και καλά….» ανέφερε η Ελένη Ράντου.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Ράντου μίλησε για την παρενόχληση που έχει δεχθεί: «Μέχρι μία ηλικία συνέβαινε. Τότε το λέγαμε φλερτ, είχε φτάσει να ξεπεράσει και τα όρια πολλές φορές… Μπορεί να ήταν σκηνοθέτης… Μπορεί να έκανες ένα ραντεβού και ξαφνικά να… κλειδώσει μια πόρτα. Έχω δώσει χαστούκια! Τους έκραζα αυτούς. Το μοιραζόμουν με κοπέλες και συναδέλφους ότι “έχετε το νου σας”», είπε η Ελένη Ράντου.

Ποια Ράντου και ποια Παπαδοπούλου; Αυτή θα έκανε την "Βλαχάκη" στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή Πρωινό για τον ρόλο της Ελένης Βλαχάκη στην αγαπημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης! Υπήρξε και τρίτη επιλογή εκτός από την Ράντου και την Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο ηθοποιός - σεναριογράφος είχε προτείνει και στη Ναταλία Δραγούμη.

«Η Ελένη ήταν από την πρώτη στιγμή στο κάδρο, η ίδια λέει ότι σε κάποια άλλη είχαμε προτείνει και τα λοιπά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η Ελένη από την πρώτη στιγμή είχε τεθεί βασική υποψήφια. Ή έστω μία από τις βασικές. Απλά επειδή δεν ξέρεις ποτέ σε ένα cast αν ο ηθοποιός θα θέλει, ή θα κάτσει, ή μπορεί να το κάνει, πιθανώς να υπήρχαν και άλλες. Εγώ θυμάμαι τη Δήμητρα Παπαδοπούλου σε μια άλλη εκδοχή και τη Ναταλία Δραγούμη σαν μια τρίτη εκδοχή».

Μάλιστα η ίδια η Ναταλία Δραγούμη σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε στήσει τον Χάρη Ρώμα στον τοίχο! Δείτε εδώ όλα όσα είπε

Ναταλία Δραγούμη Κωνσταντίνου και Ελένης

Δείτε την αποκάλυψη στο παρακάτω βίντεο: