J2US - Highlights: Η Σπυροπούλου αλά Βουγιουκλάκη, το φιλί Κόνι - Ξιαρχό και η αποχώρηση με κλάματα

Από όλα είχε το χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US - Highlights: Η Σπυροπούλου αλά Βουγιουκλάκη, το φιλί Κόνι - Ξιαρχό και η αποχώρηση με κλάματα

Έχουμε τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του J2US, το οποίο όπως είδαμε έχει από όλα. Μερικά από αυτά ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη, το φιλί της Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό και η αποχώρηση που έγινε με κλάματα.

Ενώ να σημειώσουμε πως είδαμε και την Άντζελα Δημητρίου η οποία τραγούδησε μαζί με τον Νίκο Κολώνη πάνω στη σκηνή του show, με το Twitter να παραληρεί. Στο Twitter ωστόσο, είχε γίνει χαμός και με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

J2US Highlights

J2US twitter

Twitter J2US

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη στο J2US

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ακολούθησε τις συμβουλές του Σταμάτη Φασουλή και επιλέγει με τραγούδια που θα μπορούσαν να αναδείξουν το σ3ξ απίλ και το νάζι της.

Όμως, παρ' όλο που στο προηγούμενο επεισόδιο είχε κερδίσει τις καλύτερες κριτικές, με ένα τραγούδι της Μέριλιν Μονρόε στο αποψινό ως Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν τα κατάφερε και πολύ καλά. Δεν άκουσε καλές κριτικές, με τον Σταμάτη Φασουλή να της λέει ότι ο ίδιος δεν εννοούσε ότι θα πρέπει να αναλάβει τέτοιου είδους ρεπερτόριο αλλά κάτι πιο "ελαφρύ".

Μεράκλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου με την Άντζελα Δημητρίου

Αφορμήστάθηκε η Άντζελα Δημητρίου, της οποίας η Βίκυ Σταυροπούλου δηλώνει μεγάλη φαν.

Όταν η τραγουδίστρια εμφανίστηκε επί σκηνής και ερμήνευσε όλες τις αγαπημένες της επιτυχίες με αποκορύφωμα βέβαια το "Φωτιά στα Σαββατόβραδα" και το "Έλεος" , η Βίκυ Σταυροπούλου σηκώθηκε από την καρέκλα της και άρχισε να πετάει τα χαρτιά της και να φωνάζει.

Το φιλί στο στόμα ανάμεσα σε Κόνι και Ξιαρχό

Το ζευγάρι που έχει μέχρι στιγμής ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις και τις επιδόσεις του, χθες ερμήνευσε το «Τραγούδι των γύφτων (Μπαλαμός)».

Ο Τάσος Ξιαρχό όσο και η Κόνι Μεταξά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καταφέρνοντας να να συγκεντρώσουν 36 βαθμούς. Την έκπληξη ωστόσο έκανε το φιλί που αντάλλαξαν στο τέλος του τραγουδιού.

Η αποχώρηση με κλάματα

Για ακόμα ένα Σαββατόβραδο, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το ζευγάρι που αποχωρεί.

Και το ζευγάρι τελικά που αποχώρησε είναι ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία με τον ηθοποιό να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνηση του στα τελευταία λεπτά στη σκηνή!