Αγνώριστη στο πρόσωπο η Άννα Βίσση - Με μαύρα μαλλιά και έντονα φρύδια

Εσείς θα την αναγνωρίζατε στο δρόμο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστη στο πρόσωπο η Άννα Βίσση - Με μαύρα μαλλιά και έντονα φρύδια

Μια φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια στην καριέρα της Άννας Βίσση είδε το φως της δημοσιότητας. Η τραγουδίστρια τότε, ήταν αγνώριστη στο πρόσωπο, αφού είχε μαύρα μακριά μαλλιά και έντονα φρύδια.

Την φωτογραφία στην επιφάνεια μάλιστα έφερε η ίδια. Την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να κάνει στους διαδικτυακούς της φίλους μια αναδρομή στο παρελθόν της και στις πρώτες της δόξες στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Η φωτογραφία αυτή λοιπόν έρχεται από το '80. Τότε η Άννα Βίσση είχε βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Κατερίνα Στανίση. Μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν στην συγκεκριμένη φωτογραφία αγκαλιά.

«Περασμένες μου Αγάπες» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία η Άννα Βίσση και όπως ήταν επόμενο τα likes «έπεσαν» βροχή.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Άννας Βίσσης που ήταν αγνώριστη στο πρόσωπο

Να σημειώσουμε πως η Άννα Βίσση, το βράδυ της Παρασκευής το πέρασε μαζί με την Αννίτα Πάνια στο σπίτι της, δίπλα από την τεράστια πισίνα που διαθέτει στον κήπο της.

Λίγα λόγια για την Άννα Βίσση

Έχει κυκλοφορήσει 27 προσωπικά άλμπουμ, 12 συλλογές, έχει 25 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, έχει πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις μουσικοθεατρικές παραστάσεις, τρεις όπερες και ένα μιούζικαλ, ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτικές παραγωγές. Είναι από τις πρώτες τραγουδίστριες που εισήγαγαν την δυτική ποπ μουσική στην Ελλάδα και συνδύασε ήχους από σύγχρονη λαϊκή, έντεχνη και ποπ μουσική δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα τραγουδιών.

Σε μια καριέρα που έχει διαρκέσει για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες η Βίσση, έχει επηρεάσει πολλές από τις νεότερες τραγουδίστριες σε Ελλάδα και Κύπρο. Το σύνολο της δισκογραφίας της περιλαμβάνει 37 πλατινένιες και 16 χρυσές διακρίσεις, ενώ αποτελεί μία από τις πιο διαχρονικές και εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών καθώς οι συνολικές πωλήσεις των δίσκων της υπερβαίνουν τις 1.950.000 στην Ελλάδα και τις 9.500.000 παγκοσμίως.