Στο παρά 5: Ντάλια και Ζουμπουλία ξανά μαζί 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς του MEGA

Δείτε πόσο έχουν αλλάξει από τότε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο παρά 5: Ντάλια και Ζουμπουλία ξανά μαζί 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς του MEGA

Η Ντάλια και η Ζουμπουλία, δυο από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες της σειράς «Παρά 5», πόζαραν ξανά μαζί, 13 χρόνια μετά το τέλος της από το MEGA, όπου προβαλλόταν με τεράστια επιτυχία.

Η Σμαράγδα Καρύδη και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μπορεί να μην συνεργάζονται πλέον τηλεοπτικά ή θεατρικά, ωστόσο διατηρούν κολλητές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, έχουν κάνει και μαζί τις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα, μετά το επικό επεισόδιο του «Παρά 5» στα σοκάκια της Μυκόνου, οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν ξανά στο νησί των ανέμων, αυτή την φορά ωστόσο για να κάνουν τις διακοπές τους.

Η Σμαράγδα Καρύδη μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε «Στη Μύκονο αδερφή μου...Στη Μύκονο...». Η Σμαράδα Καρύδη να πούμε πως ακόμη και μετά από 13 χρόνια διαθέτει άψογες αναλογίες στο κορμί της.

Στο παρά 5 Ντάλια  Ζουμπουλία Σμαράγδα Καρύδη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Στο Παρά 5: Ξανά μαζί ο «Σπύρος» και ο «Φώτης»! Η γλυκιά φωτογραφία που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω

Ο «Σπύρος» και «Φώτης» από το «Στο Παρά Πέντε» είναι ξανά μαζί! Δείτε εδώ τη γλυκιά φωτογραφία που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «10 μικροί νέγροι» στην οποία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος του φίλος και συνεργάτης Αργύρης Αγγέλου. Δώδεκα χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς «Στο Παρά Πέντε» οι δύο φίλοι βρέθηκαν μαζί και ο φακός του YouWeekly τους τσάκωσε μαζί!

Εκτός από τον Αργύρη Αγγέλου, στην παράσταση παίζουν και ο Άρης Λεμπεσόπουλος μαζί με τον Βασίλη Ευταξόπουλο, τη Γωγώ Μπρέμπου, τη Πολυξένη Μυλωνά και άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ρέινα Σ. Εσκενάζυ.

αγγέλου καπουτζίδης