Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Φόρεσαν μαγιό και πήγαν παραλία - Αγκαλιά στην ξαπλώστρα το ζευγάρι

Απαθανάτισαν τις τρυφερές τους στιγμές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Φόρεσαν μαγιό και πήγαν παραλία - Αγκαλιά στην ξαπλώστρα το ζευγάρι

Τα μαγιό τους φόρεσαν η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής και πήγαν να κάνουν τις βουτιές τους στην παραλία. Μάλιστα, το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά στην ξαπλώστρα και θέλησε να μοιραστεί την τρυφερή φωτογραφία το στα social media.

Το καλοκαίρι έχει και επίσημα ξεκινήσει και ανάμεσα σε πολλά διάσημα ονόματα, και η Έλενα Τσαβαλιά με τον Μάρκο Σεφερλή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το πέρασαν εκτός Αθηνών. Ταξίδεψαν μέχρι την όμορφη Καλαμάτα.

Η φωτογραφία του ζευγαριού με τα μαγιό τους

Το ζευγάρι που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε την επέτειο 11 χρόνων γάμου, ξεκίνησε τις βουτιές στη θάλασσα. Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά πόζαραν στο φακό του κινητού αγκαλιά στην ξαπλώστρα και δημοσίευσαν την στιγμή στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Μάρκος Σεφερλής Έλενα Τσαβαλιά με μαγιό

Φουλ ερωτευμένοι Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά

Ο Σεφερλής θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για να πει χρόνια πολλά στην αγαπημένη του γυναίκα. Η φωτογραφία που ανέβασε είναι από κάποιον αγώνα, στον οποίο μάλιστα το παιδάκι τους πήρε και το κύπελλο.

"Αυτό το πλασματάκι στη μέση είναι η αιτία που έχουμε κι εμείς γιορτή στο σπίτι μας σήμερα! Το κύπελλο που κρατάει όμως, απονέμεται σ’ αυτή τη γυναίκα αριστερά, που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται δίπλα του - και δίπλα μου, είμαι αυτός δεξιά - βράχος ακλόνητος!

Χρόνια σου πολλά μανούλα «μας»! Να είσαι πάντα καλά και να λάμπεις από ευτυχία - όπως στη φωτογραφία - μαζί μας! Σ’ αγαπάμε και θα σ’ αγαπάμε για πάντα, γιατί μας κάνεις κι εσύ ευτυχισμένους! Εσύ όμως μας κάνεις και κάτι άλλο! Πολύ δυνατούς! Μ’ εσένα στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν!" έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής στο ποστ που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Πάντως ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε και ένα σκηνικό από τα όσα είχαν γίνει κάποτε στον "Πρωινό Καφέ" με την Ελένη Μενεγάκη. Δείτε εδώ τα όσα είπε. Μοιράστηκε ένα σοκαριστικό ατύχημα που είχε.