Η φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα που προκάλεσε την αντίδραση της Μελίνας Ασλανίδου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα που προκάλεσε την αντίδραση της Μελίνας Ασλανίδου

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Χρήστος Μάστορας ήταν η αφορμή να προκαλέσει την αντίδραση της Μελίνας Ασλανίδου και να του σχολιάσει. Οι δυο καλλιτέχνες είναι πολύ καλοί φίλοι, ενώ είχαν συνεργαστεί και επαγγελματικά.

Ο Χρήστος Μάστορας είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά του βήματα με τις «Μέλισσες».

Πριν από λίγες ώρες, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία, όπου πόζαρε μόνο με το μαγιό του και έκανε τις θαυμάστριες του να... παραληρούν.

Ανάμεσα σε εκείνους πως σχολίασαν ήταν και η Μελίνα Ασλανίδου η οποία έγραψε «Απο που, απο που, αρη αγαπίτσαμ».

Χρήστος Μάστορας Μελίνα Ασλανίδου

Βέβαια, ο Χρήστος Μάστορας έχει συνεργαστεί και με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Δείτε εδώ τι κάνουν.

Συνεργασία «βόμβα» για Μελίνα Ασλανίδου - Χρήστο Μάστορα και Κωνσταντίνο Αργυρό

Μια συνεργασία «βόμβα» έσκασε και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι και ανυπόμονοι. Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά και ο Χρήστος Μάστορας ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι έκπληξη. Έγινε γνωστό το ευχάριστο γεγονός.

Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη έγινε μέσα από το Πρωινό και την δημοσιογράφο της εκπομπής, Νάνσυ Παραδεισανού. Ωστόσο, δεν θα είναι μόνοι αυτοί οι τρεις καλλιτέχνες, αλλά ακόμη άλλοι 3 πολύ επιτυχημένοι τραγουδιστές που μας έχουν χαρίσει μοναδικές επιτυχίες.

Όπως είπε η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Δευτέρα θα βγει ένα νέο τραγούδι με ονόματα «φωτιά». Μελίνα Ασλανίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Χρήστος Μάστορας, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος και Στέλιος Ρόκκος ενώνουν τις φωνές τους σε μια συνεργασία «βόμβα».

Οι 6 επιτυχημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας πρόκειται να μας χαρίσουν ένα απίστευτο τραγούδι. Το συγκεκριμένο τραγούδι ηχογράφησαν εν μέσω κορωνοϊού και θα είναι πολύ ειδικού μηνύματος.

Και ο Χρήστος Μάστορας έβγαλε ένα νέο τραγούδι εν μέσω κορωνοϊού μαζί με τις Μέλισσες και η κίνηση του προκαλεί συγκίνηση.