Το Πρωινό: Η αναφορά της Φαίης στον αέρα του ΑΝΤ1 για το σύντροφό της και τις διακοπές τους

Δεν θα πιστέψετε τι είπε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Πρωινό: Η αναφορά της Φαίης στον αέρα του ΑΝΤ1 για το σύντροφό της και τις διακοπές τους

Η Φαίη Σκορδά σήμερα στο Πρωινό έκανε μια αναφορά στις διακοπές που πραγματοποίησε το τριήμερο με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο. Αποκάλυψε, άγνωστες λεπτομέρειες για τον προορισμό που επέλεξαν, αλλά και τι... ξέχασε να πάρει μαζί της.

Η παρουσιάστρια όπως είπε στους συνεργάτες της πήρε στην Εύβοια και συγκεκριμένα σε μια πολύ όμορφη περιοχή με πολύ καλούς ανθρώπους οι οποίοι την "αγκάλιασαν" από την πρώτη στιγμή.

«Πάντως τι ωραία που είναι η Εύβοια. Ήμουν εκεί το Σαββατοκύριακο και πέρασα υπέροχα. Που εγώ είμαι ερωτευμένη με τη Χαλκιδική γιατί εκεί μεγάλωσα, εκεί πέρασα την παιδική μου ηλικία.

Όπως και να ΄χει, τι ωραίο μέρος, τι ωραίοι άνθρωποι. Ευγενικοί. Και όχι ευγένεια επειδή με αγαπούν. Όλοι όσοι συνάντησα ήταν καλοί άνθρωποι. Πήγαμε σε μια ταβέρνα και δεν μπορούσα να μην ξαναπάω και την επόμενη μέρα, ενώ ήθελα να δω και τα άλλα. Ήταν τόσο ευγενικοί, φιλόξενοι οι άνθρωποι.

Πήγα και σε ένα ζαχαροπλαστείο να πάρω κάτι ωραίες πάστες, με βλέπει μια κυρία και μου λέει: “Έχω μια ξαδέρφη που μοιάζει πολύ με τη Φαίη Σκορδά, σε βλέπω και λέω "έγινε ξανθιά; Και γιατί δεν με χαιρετάει";», είπε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά σύντροφος Νίκος Ηλιόπουλος διακοπές

Τι ξέχασε να πάρει η Φαίη Σκορδά στις διακοπές με το σύντροφό της;

«Εγώ είμαι από την Παρασκευή το μεσημέρι σε μία τέτοια μόνιμη φάση. Το λέω γιατί αυτό μου δίνει ξεκούραση. Τι να πω ψέματα; Είναι στο DNA μας αυτά τα τσιμπολογήματα τα ωραία! Να σας πω πώς λεγόταν η ταβέρνα, οικογενειακή ταβέρνα. Δεν είχα βαμβάκι, είχα ξεχάσει και δεν είχα να ξεβαφτώ και μου έφεραν από το σπίτι τους. Έφτασα εκεί και πήγαμε για φαγητό και συνειδητοποίησα ότι δεν είχα πάρει βαμβάκι για να κάνω ντεμακιγιάζ», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε ωστόσο, φωτογραφία από το απίστευτο ξενοδοχείο που έμεινε η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος.