Βίκυ Καγιά: «Ήθελε να με κάνει unfollow η Έλενα Χριστοπούλου και...»

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Βίκυ Καγιά: «Ήθελε να με κάνει unfollow η Έλενα Χριστοπούλου και...»

Η Βίκυ Καγιά έδωσε την δική της απάντηση ξανά για την πρώην συνεργάτιδα της. «Ήθελε να με κάνει unfollow η Έλενα Χριστοπούλου και καλά έκανε», απάντησε η παρουσιάστρια και μοντέλο για όσα έχουν ακουστεί.

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη δήλωσή της, «όποιος φεύγει από το Star, δεν ξαναγυρνά», αλλά και στην Έλενα Χριστοπούλου και το unfollow που της έκανε.

«Εγώ είπα απλά ότι όποιος φεύγει από το κανάλι, δεν ξαναγυρνά και αυτό έχει να κάνει και με εμένα και με όλους. Δεν ξαναγυρνάει όποτε θέλει την επόμενη στιγμή. Βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις σε όλο αυτό. Κακώς το παρεξήγησε η Έλενα Χριστοπούλου, γιατί γενικά δεν είμαι κακοπροαίρετος άνθρωπος και το έχω αποδείξει πολλά χρόνια. Δεν το είπα κακοπροαίρετη, το είπα έκπληκτη. Βάζω τον εαυτό μου μέσα κι εγώ να ήμουν το ίδιο θα έλεγα για μένα.

Ήθελε να με κάνει unfollow η Έλενα Χριστοπούλου και καλά έκανε, τι να γίνει; Εγώ φυσικά και την ακολουθώ, γιατί να μην την ακολουθώ; Στην αρχή αναρωτήθηκα, μετά όμως δεν μπορείς να πάρεις την ευθύνη για το πως νιώθει κάποιος. Είπα ότι δεν έχω κάποιο θέμα, της ευχήθηκα τα καλύτερα. Να είναι καλά και η μία και η άλλη. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω, ειλικρινά» τόνισε η Βίκυ Καγιά.Να σημειώσουμε ωστόσο, πως πριν από λίγες ημέρες «έσκασαν» μερικά πολύ δυσάρεστα νέα για την Βίκυ Καγιά. Δείτε τι συνέβη.

Δείτε το βίντεο:

Βίκυ Καγιά: «Άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Από την πρώτη στιγμή...»

Η Βίκυ Καγιά μέσα από τη δηλώσεις που έκανε και προβλήθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», «άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα λόγια της, όπου ανέφεραν πως υπάρχει ψυχρότητα ανάμεσα τους, ειδικά μετά το τέλος του GNTM.

Η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, όπου φέτος θα δούμε και αγόρια να μπαίνουν στο σπίτι και να διαγωνίζονται για το χρηματικό έπαθλο και το συμβόλαιο.

«Θα μπουν και αγόρια φέτος στο GNTM, είναι φανταστικό. Δε νομίζω να είναι αγόρι το νέο μέλος στην κριτική επιτροπή. Λογικά αγόρια και κορίτσια θα μένουν στο ίδιο σπίτι», είπε αρχικά για το ριάλιτι.

Βίκυ Καγιά  Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Με αυτή τη δήλωση η Βίκυ Καγιά «άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δε ξέρω ποιο φορμάτ θα έχει η εκπομπή της. Θα πάνε όλα τέλεια πιστεύω. (Δείτε ωστόσο τι εκπομπή θα παρουσιάσει η Ηλιάνα)

Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοεί η Ηλιάνα για ψυχρότητα ανάμεσά μας. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε και ήταν τελείως άβγαλτη για πρώτη φορά, την αγκαλιάσαμε όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό. Δε ξέρω τι εννοεί και αν το είπε έτσι πραγματικά.

Γιατί να μην πάω καλεσμένη στην εκπομπή της; Αν ήταν μια θεματολογία που θα μπορούσα να υποστηρίξω πολύ ευχαρίστως. Αλλά αν ήταν να συζητήσω για τις ζωές των άλλων δεν το κάνω» τόνισε η Βίκυ Καγιά.