Σωτήρης Κοντιζάς: Θα ξετρελαθείτε με το νέο βίντεο του γιου του που ανέβασε

Τι έκανε ο μικρός;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σωτήρης Κοντιζάς: Θα ξετρελαθείτε με το νέο βίντεο του γιου του που ανέβασε

Θα ξετρελαθείτε με το νέο βίντεο του γιου του που ανέβασε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Το MasterChef φτάνει στο τέλος του και οι κριτές, έχουν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές τους και απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους.

Μπορεί να μένουν λίγες εβδομάδες ακόμη για τον τελικό του MasterChef τα επεισόδια όμως έχουν ήδη γυριστεί και οι κιρτές επιστρέφουν σιγά σιγά στην κανονικότητά τους. Με αφορμή μάλιστα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε στη Μύκονο με την σύζυγο του.

Λίγο πριν έρθει και το τρίτο του παιδί, καρπός του έρωτά του με την σύζυγό του Δέσποινα, ο γνωστός chef πήρε πήγε διακοπές. Η μικρή Αριάννα Τσιχίρο και ο Kenji φυσικά ξετρελάθηκαν με τις βόλτες στην παραλία, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε στο Instagram και ένα τρυφερό video με τα παιχνίδια του γιου του στο νησί των ανέμων.Ωστόσο, τον αδερφό του Σωτήρη Κοντιζά τον έχετε δει; Δείτε το πρόσωπο του για πρώτη φορά και θα «μείνετε».

Σωτήρης Κοντιζάς παιδιά

Έγκυος στο τρίτο της παιδί η σύζυγος του Σωτήρη Κοντιζά

Το τρίτο τους παιδί περιμένει η σύζυγος του Σωτήρη Κοντιζά και η είδηση έσκασε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz. Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, με την οικογενειακή του ευτυχία να ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες.

Την είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή «Ευτυχείτε» μέσα από αποκλειστικό τους ρεπορτάζ, το οποίο ανέφερε πως η σύζυγος τους διανύει ήδη τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγος του, Δέσποινα έχουν αποκτήσει ήδη δυο παιδιά. Την 5χρονη Αριάννα Τσιχίρο και τον μόλις δύο χρόνων Κέντζι.