Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της γνωστή γυμνάστρια

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της γνωστή γυμνάστρια

Σοκ με γνωστή γυμνάστρια που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Η ίδια βρέθηκε τραυματισμένη όμως τελικά δεν άντεξε και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα βαριά τραύματα που είχε. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η 26ρονη Amy-Leanne Stringfellow βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο σπίτι της στο Γιορκσαιρ και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Η αστυνομία άρχισε να ερευνά το συμβάν και αναζητά μάρτυρες.

Οι αρχές έχουν συλλάβει έναν 45χρονο άνδρα, τον Terence Papworth, όμως δεν έχει γνωστό τι τους συνέδεε. Ο 45χρονος θα εμφανιστεί σήμερα (08/06) ενώπιον του Δικαστηρίου του Ντόνκαστερ.

Σε μήνυμα που ραγίζει καρδιές, η οικογένεια της 26χρονης έγραψε: «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες και ποτέ δεν θα φτιάξουν πραγματικά. Ήσουν όμορφη και ευγενική και ενέπνευσες τόσους πολλούς άλλους». Θλίψη προκαλεί και η είδηση για τον θάνατο της Αναστασίας Παπαθανασίου.

Θρήνος! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της!

Θρήνος σκορπίστηκε με την είδηση ότι η πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της!

Τα τελευταία χρόνια ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να αντεπεξέλεθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε αλλά και στη σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο λόγος για την Ρένα Πάντα, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2018 είχε πει χαρακτηριστικά:

Ρένα Πάντα τραγουδίστρια νεκρή

«Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα, κι όλοι κάνουμε λάθη, πόσο πρέπει να τιμωρηθώ ακόμα…

Κοιτάζω γύρω μου εδώ στο σπίτι τους χρυσούς δίσκους, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες με τους διάσημους εκείνης της εποχής και κλαίω. Τότε ήταν ένα όνειρο. Τώρα όμως; Βλέπετε, δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με τον ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία για να διοργανωθεί μια μεγάλη συναυλία, με σκοπό όλα τα έσοδα από τη βραδιά να προσφερθούν για τη οικονομική ενίσχυση της Ρένας Πάντα. Αλλά τελικά δεν πρόλαβαν...

Τελικα για σενα Ρενα μου η ζωη δεν ηταν ωραια !! Καλο ταξιδι κούκλα μου !!

Posted by Spiros Theodosis B on Friday, November 15, 2019

Πηγή: protothema.gr