Απίστευτη αποκάλυψη για την Ιωάννα Μαλέσκου: "Πάρτε την από τα πόδια μας" λένε οι συνάδελφοι της

Δεν την θέλουν δίπλα τους

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Απίστευτη αποκάλυψη για την Ιωάννα Μαλέσκου:

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε για την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνάδελφους της, οι οποίοι λένε «πάρτε την από τα πόδια μας». Οι ίδιοι μάλιστα επιθυμούν να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται από το κανάλι της.

Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η Ιωάννα Μαλέσκου είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τον ΣΚΑΙ και να αναλάβει την επόμενη σεζόν τη δική της εκπομπή.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της Ναταλίας Γερμανού, αυτό είναι κάτι που επιθυμούν και οι τωρινοί της συνεργάτες της στο κρητικό κανάλι.

«Πριν πάμε σε διαφημίσεις, να σας πούμε πως έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για την Ιωάννα Μαλέσκου, που κατά πάσα πιθανότητα πάει στον ΣΚΑΙ για καθημερινή εκπομπή. Και εγώ και ο Παναγιώτης (Χατζηδάκης) έχουμε πληροφορίες. Δείτε και γιατί είναι ενοχλημένος ο Γιώργος Λιάγκας μαζί της.

Με πολλή χαρά θα την υποδεχτεί ο ΣΚΑΙ, αλλά ένα κρητικό πουλάκι πολύ γνωστό μας είπε πως με πολλή χαρά την αποχαιρετάει και το κρητικό κανάλι από το οποίο φεύγει. Μας στέλνουν μηνύματα. “Πάρτε την από τα πόδια μας” λένε οι συνάδελφοί της. Οι συνάδελφοί της λένε “στο καλό, στην Παναγία και εις άλλα με υγεία. Δεν τη θέλουμε στα πόδια μας”. Λένε οι συνάδελφοί της» τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Ιωάννα Μαλέσκου - αποκάλυψη: Δεν είναι από την Κρήτη! Η αλήθεια για την καταγωγή και την ηλικία της!

Κρητικιά την ανεβάζουν Κρητικιά την κατεβάζουν αλλά... οι πληροφορίες που έχουμε εμείς λένε πως η Ιώαννα Μαλέσκου δεν είναι από την Κρήτη! Ποια η αλήθεια για την ηλικία και την καταγωγή της παρουσιάστριας που έρχεται στον ΣΚΑΙ(;) - δείτε εδώ ποιανού την θέση παίρνει - για να ταράξει τα νερά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου που κατάγεται από την Πρέβεζα, σπούδασε Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε ως δασκάλα δημοτικού στο νησί της Κρήτης είναι 29 χρονών και το instagram profile της φτάνει τους 64.000 followers.

Οι πιο "καυτές" φωτογραφίες της Ιώαννας Μαλέσκου