MasterChef: Εκτός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος! Τι συνέβη;

Γιατί απουσιάζει ο κριτής;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Εκτός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος! Τι συνέβη;

Εκτός του αποψινού επεισοδίου του MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τι συνέβη και απουσίαζε ο κριτής από το ριάλιτι μαγειρικής; Την αποκάλυψη έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς για το τι ακριβώς συνέβη.

To αποψινό επεισόδιο ξεκίνησε με ακόμα μία απουσία κριτή, αυτή τη φορά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου!

Όπως ενημέρωσε τους παίκτες ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχασε σε μία μαγειρική δοκιμασία από εκείνον και επειδή δεν ένιωθε πολύ καλά, θα έλειπε σήμερα.

Έτσι, μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη, ο Σωτήρης Κοντιζάς θα κάνουν γνωστή τη βαθμολογία της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας της μπλε και της κόκκινης ομάδας. Ωστόσο, ένας παίκτης να ξέρετε... παντρεύεται. Δείτε ποιος!

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Έκλεισαν οι φωνές τους από την προηγούμενη δοκιμασία! Τρελό γέλιο

Έκλεισαν οι φωνές τους από την προηγούμενη δοκιμασία στο MasterChef και έπεσε τρελό γέλιο. Η προηγούμενη δοκιμασία έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι που σήμερα, θα δούμε ακόμα και διπλή αποχώρησε σε αυτό.

Τα λάθη στην τελευταία, για το φετινό MasterChef, ομαδική δοκιμασία θα κοστίσουν σε κάποιους, την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Οι σκέψεις πολλές, η αγωνία για το αποτέλεσμα μεγάλη, κάποιοι φτάνουν στην πηγή τόσο, μα τόσο κοντά αλλά δεν θα ξεδιψάσουν. Θα μείνουν με τη λαχτάρα της νίκης του επάθλου και πολύ σημαντικού τίτλου του Έλληνα ή της Ελληνίδας MasterChef. Κάποιοι θα βρεθούν στους 6 του τελικού!

Το Mastechef απόψε το βράδυ επέστρεψε και όπως πάντα θα είναι ανατρεπτικό. Γεμάτο εντάσεις, σχόλια, ατάκες «φωτιά», αλλά και πεντανόστιμα πιάτα.

Στην προηγούμενη δοκιμασία οι παίκτες είχαν να κάνουν με το τείχος. Επειδή φώναζαν πολύ οι φωνές τους έκλεισαν και οι ίδιοι σήμερα με το ζόρι μιλούσαν.