Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι πέρασε το ΣΚ της η παρουσιάστρια - Η πρώτη έξοδος μετά την καραντίνα

Παρέα με τον σύζυγο της

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι πέρασε το ΣΚ της η παρουσιάστρια - Η πρώτη έξοδος μετά την καραντίνα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε το Σαββατοκύριακο της η παρουσιάστρια. Η ίδια έμεινε εντός Αθηνών και έκανε την πρώτη της έξοδο μετά την καραντίνα μαζί με τον σύζυγο της και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της.

Ένα όμορφο Σαββατόβραδο πέρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αν και οι περισσότεροι έφυγαν λόγω του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος εκείνη έμεινε στην Αθήνα. Όμως, το βράδυ του Σαββάτου βγήκε πρώτη φορά για φαγητό σε καλό εστιατόριο, μετά το τέλος της καραντίνας και λίγες μέρες αφ’ ότου τα καταστήματα εστίασης άνοιξαν τις πόρτες τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε για δείπνο σε gourmet εστιατόριο της Κηφισιάς μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό αλλά και την αρχισυντάκτρια της Μαίρη Παλιαλέξη. Στον αέρα της εκπομπής είχε αποκαλύψει και ένα ατύχημα.

Οι δύο γυναίκες εκτός από συνεργάτιδες είναι και πολύ καλές φίλες και επέλεξαν να κάνουν την πρώτη τους βραδινή έξοδο μαζί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε... έξαλλη η κόρη της - «Έφτασε η ώρα που...»

Μια αποκάλυψη για την κόρη της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί στη εκπομπή της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο λόγο που έγινε έξαλλη η κόρη της όταν ξύπνησε.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια και μανούλα τριών παιδιών, η κόρη της νευρίασε όταν κατάλαβε πως σήμερα είναι αργία και δε θα πήγαινε σχολείο.

«Θέλω να σας πω κάτι πολύ αστείο. Η κόρη μου η μεγάλη που είναι στο γκρουπ που πήγε σχολείο Τρίτη και Πέμπτη την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή την εβδομάδα θα πήγαινε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή, όταν κατάλαβε πως είναι αργία σήμερα, νευρίασε. Και μου λέει “γιατί μαμά γιατί πάλι δυο φορές την εβδομάδα εγώ;” Και λέω έφτασε η ώρα που θα ζητάνε να μην κάνουν αργία και να πάνε σχολείο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή κόρη