Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε την απόφαση που πήρε πριν από μερικούς μήνες

Τα είπε όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε την απόφαση που πήρε πριν από μερικούς μήνες

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει μία μεγάλη απόφαση που πήρε πριν από μερικούς μήνες, προκειμένου να αλλάξει σημαντικά τη ζωή του και την εμφάνισή του.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά και μοιράστηκε με τον Νίκο Χατζηνικολάου μερικές πραγματικά μοναδικές ιστορίες.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Παπαδάκης βραβεύτηκε στις ΗΠΑ για την εκπομπή του. Δείτε εδώ τι συμβαίνει.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης θυμήθηκε την πρώτη εμφάνισή του σε τηλεοπτικό πλατό:

«Δεν ήταν προγραμματισμένο να βγω. Ετοιμαζόταν αυτή η μεσημεριανή εκπομπή, δεν υπήρχε τίτλος. Ο Νάσος Αθανασίου και η Σεμίνα Διγενή έψαχναν έναν άνθρωπο που θα ήταν υπεύθυνος των ρεπορτάζ και αυτός ήμουν εγώ. Κάνουμε τις συσκέψεις και στις συσκέψεις βγήκε μια χημεία και με τον Νάσο και με τη Σεμίνα.

Καταρχάς, ήμουν πάρα πολύ τυχερός που με εμπιστεύθηκαν γιατί ήταν καταξιωμένοι τηλεοπτικοί -και όχι μόνο- δημοσιογράφοι με πολύ μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία και εγώ δεν ήξερα τι είναι κάμερα. Ήξερα ελάχιστα πράγματα από τηλεόραση. Πάνω στο στήσιμο της εκπομπής, 15:00 θα έβγαινε η εκπομπή, τρεις ήμασταν, "Τρεις στον αέρα", να ο τίτλος».

Γιώργος Παπαδάκης Ενώπιος Ενωπίω

Ο ίδιος, στη συνέχεια, αποκάλυψε την πρόταση της Διγενή για τον Χατζηνικολάου:

«Θα σου αποκαλύψω κάτι. Ο Νάσος (σ.σ. Αθανασίου) έμεινε μαζί και μετά αποφάσισε να μην συνεχίσει. Ψάχναμε έναν άνθρωπο που θα ερχόταν μαζί μας και θέλαμε να είναι ένας νέος άνθρωπος, χαρισματικός, που έστω δεν είχε κάνει καθόλου τηλεόραση την εποχή εκείνη.

Η Σεμίνα Διγενή, λοιπόν, είχε στο μυαλό της ένα νέο παιδί που έκανε τότε τα πρώτα του βήματα στη Δημοσιογραφία και το όνομά του ήταν Νίκος Χατζηνικολάου. Όταν ήμασταν στη Ραφήνα, πίναμε ουζάκι, το συζητούσαμε και είπα: "Πωπώ, τρελή, καταπληκτική ιδέα! Αν τον ξέρεις, να επικοινωνήσεις μαζί του". Από το περιβάλλον σου είπαν ότι δεν σε ενδιέφερε η τηλεόραση και έτσι δεν σε πήραμε τηλέφωνο».

Αυτή ήταν η απόφαση που πήρε ο Γιώργος Παπαδάκης πριν από μερικούς μήνες

«Έχασα 18 κιλά μέσα στην καραντίνα και έκοψα και το κάπνισμα. Κάπνιζα πολλά χρόνια. Το έκοψα. Με το πρώτο μνημόνιο ξανάρχισα το κάπνισμα. Με έσκασαν και αυτοί που έρχονταν καλεσμένοι. Τώρα το τσιγάρο μου είναι το κομπολογάκι μου» τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Το απίθανο περιστατικό που συνέβη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

«Θέλω να σου πω ένα περιστατικό από το “3 στον αέρα”. Κάνουμε την εκπομπή κανονικά και ξαφνικά μπαίνει ένας κύριος με ένα μωρό και μου λέει “κύριε μου, αυτό το παιδί πώς θα το μεγαλώσω; Δεν έχω τη δυνατότητα” και μου αφήνει το μωρό και φεύγει τρέχοντας. Και μένω με ένα μωρό, το οποίο ήταν και χεσ…νο και να κλαίει…

Αυτό έγινε το 1986, σήμερα το παιδί θα είναι 34 χρονών. Εγκαταλελειμμένο, χεσ…νο κι εγώ αποσβολωμένος. Σταματήσαμε την εκπομπή και ψάχναμε να βρούμε που είναι ο πατέρας του.

Εγώ νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα. Αυτός ήταν ένας τηλεθεατής που αποφάσισε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο επειδή δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί του. Τον βρήκαμε μετά και τον βοηθήσαμε», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.