Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες με το μελανιασμένο της κορμί

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες με το μελανιασμένο της κορμί

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε μερικές φωτογραφίες με το μελανιασμένο της κορμί, με σκοπό να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, το ατύχημα που της συνέβη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δουλεύει πολύ σκληρά προκειμένου να δείχνει κάθε εβδομάδα τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του J2US μαζί με τον παρτενέρ της, Χρήστο Ζώτο.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ένα ατύχημα στις πρόβες και έτσι τα πόδια της γέμισαν μελανιές και γρατζουνιές. Δείτε εδώ και τις αποκαλύψεις που έκανε για το J2US.

Η παρουσιάστρια πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Μύκονο, ωστόσο χθες χρειάστηκε να επιστρέψει προκειμένου να κάνεις τις πρόβες της για το νέο επεισόδιο του γνωστού show.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από το μελανιασμένο σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ατύχημα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μελανιές

Πριν ανεβάσει τις φωτογραφίες με τις μελανιές, ο φακός του YouWeekly.gr, "τσάκωσε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Μύκονο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέφθηκε τη Μύκονο αυτό το τριήμερο, και με το "καυτό" λευκό σορτσάκι που επέλεξε να φορέσει, κατάφερε να κάνει τα στενά του νησιού να "αναστενάξουν". Εμφανώς αδυνατισμένη η παρουσιάστρια έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι εμφανής. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δουλέψει πολύ σκληρά πάνω στον εαυτό της και το σώμα της και έχει καταφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Προκειμένου να ξεσκάσει για λίγο από την καθημερινότητά της και από το φορτωμένο πρόγραμμά της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να πάει στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η εμφάνισή της στα σοκάκια του νησιού ήταν απλά εντυπωσιακή. Με ένα total white look και πολύ ξεχωριστά αξεσουάρ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Μιας και λέμε ωστόσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ρίξτε μια ματιά στις αποκαλύψεις που έκανε για την προσωπική της ζωή.

Αυτό είναι το look της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το λευκό σορτσάκι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κιλάΚωνσταντίνα Σπυροπούλου Μύκονος