MasterChef: Το Πρωινό «ξεσκέπασε» τη Μαρία και τον Μπέλλο - Δείτε τι τράβηξαν οι κάμερες

Πιο αγαπημένο από ποτέ το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Το Πρωινό «ξεσκέπασε» τη Μαρία και τον Μπέλλο - Δείτε τι τράβηξαν οι κάμερες

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή τους, οι συντελεστές της εκπομπής Πρωινό, κατάφεραν να ξεσκεπάσουν τη Μαρία και την Μπέλλο σε μία κοινή εμφάνισή τους έξω από το σπίτι του MasterChef. Δείτε εδώ τα πλάνα που τράβηξαν οι κάμερες.

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το συγκεκριμένο ζευγάρι. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έκαναν γνωστή τη σχέση τους μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής, έχει ειπωθεί πως οι δυο τους χώρισαν και πως ο Μπέλλος επέστρεψε στην Νορβηγία και στην πρώην του.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Μπέλλος είχε μιλήσει για την πρώην κοπέλα του στην οντισιόν. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, βρέθηκε στο μαγαζί όπου εργάζεται η Μαρία, και πέτυχε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές. Οι δυο τους, πιο ερωτευμένοι από ποτέ κάθονταν αμέριμνοι στο τραπέζι τους, μέχρι που συνειδητοποίησαν πως υπάρχει ρεπόρτερ της εκπομπής στον χώρο.

Μαρία Μπέλλος σχέση

Αμέσως, φόρεσαν τα γυαλιά τους και έφυγαν τρέχοντας προκειμένου να αποφύγουν οποιαδήποτε συνομιλία με την εκπομπή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η απίστευτη ατάκα που είπε πριν από λίγο καιρό στο MasterChef ο Μπέλλος για τη Μαρία

Μαρία και Μπέλλος θα διαγωνίζονταν εκείνη τη μέρα με τη Μαριάννα και τον Σταυρή για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που ο Μπέλλος θα βρεθεί σε δοκιμασία αποχώρησης.

Ενώ λοιπόν έφτιαχνε την βαλίτσα του, συζητούσε με τη Μαρία για το τι πρόκειται να γίνει αν φύγουν από το MasterChef, και στη συνέχεια που μιλούσε μόνος του στην κάμερα, δε δίστασε να αποκαλύψει πως δεν ξέρει αν μπορεί να αντέξει για πολύ καιρό ακόμα τη Μαρία μέσα στο σπίτι.

Αυτή ήταν η απίστευτη ατάκα του Μπέλλου για τη Μαρία

«Αν μείνουμε και οι δύο μαζί με τη Μαρία μέσα στο σπίτι δεν ξέρω πόσο ακόμα θα την αντέξω. Αν φύγουμε τουλάχιστον θα μπορέσω να ξεσκάσω για λίγο, έστω κάποια στιγμή», ήταν τα λόγια του.