Ευτυχείτε: Διαψεύδουν τη μεταγραφή της χρονιάς

Τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Διαψεύδουν τη μεταγραφή της χρονιάς

Μέσα από τη σημερινή τους εκπομπή, οι συντελεστές του Ευτυχείτε, διέψευσαν τη μεταγραφή της χρονιάς, η οποία αφορούσε ένα πρόσωπο του ΣΚΑΪ που θα πήγαινε στο Mega, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία όπως μετέδωσε σήμερα το πρωί, η εκπομπή Happy Day, θα άφηνε πίσω της το κανάλι του Φαλήρου και να "μετακομίσει" στο Mega, όπου θα πάρει τη θέση του Νίκου Ευαγγελάτου στην απογευματινή εκπομπή.

Βέβαια όπως σας είχαμε μεταφέρει μέσα από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, δείτε εδώ, η Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται να μην είναι μέσα στα πλάνα του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο σύμφωνα με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της, η παρουσιάστρια αρνείται τη συγκεκριμένη μεταγραφή και θέλει να δώσει χρόνο στο ΣΚΑΪ. Προτεραιότητά της, είναι σε κάθε περίπτωση να κάνει πρώτα μία κουβέντα με το κανάλι της και στη συνέχεια να αποφασίσει αν πρόκειται να μεταφερθεί κάπου αλλού.

Αυτά αναφέρει το ρεπορτάζ για την μεταγραφή της Τατιάνας Στεφανίδου

Μια τηλεοπτική ανατροπή έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Happy Day» για την πορεία της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε, θα πάρει την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega.

Στον αέρα του ALPHAtv η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο γύρω από την αποχώρηση της από το κανάλι όπου στεγάζεται, αλλά και στο που πάει ο σύζυγός της.

Όπως φαίνεται, η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε την οριστική απόφαση να φύγει από το κανάλι του Φαλήρου, παρόλο που η συνάντηση με τους ιθύνοντες για το μέλλον της δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη - Όπως σας είχαμε γράψει εδώ.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, θα πάρει την θέση του Νίκου Ευαγγελάτου στην εκπομπή «Live news», ενώ εκείνος θα καθίσει στην καρέκλα του παρουσιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.