Μοιάζει με Barbie η ανιψιά της Diana - Δείτε το πρόσωπό της

Αναστατώνει το παλάτι με τις εμφανίσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μοιάζει με Barbie η ανιψιά της Diana - Δείτε το πρόσωπό της

Είναι ανιψιά της πριγκίπισσας Diana και έχει περπατήσει στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας. Ο λόγος για την λαίδη Κίτι Σπένσερ! Το πρόσωπό της είναι ίδιο με αυτό της Barbie.

Η κόρη του αδελφού της Νταϊάνα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της ο οποίος είναι ο πολυεκατομμυριούχος Michael Lewis που συμπληρώνει τα 61 χρόνια ζωής αυτόν το μήνα, όπως αναφέρει η Sun.

Δηλαδή είναι πάνω από πέντε χρόνια μεγαλύτερος από τον πατέρα της Τσαρλς Σπένσερ, o oποίος είναι 55 ετών. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν τον Αύγουστο, όταν η Σπένσερ έδωσε τέλος στον δεσμό της με τον επίσης πάμπλουτο Niccolo Barattieri di San Pietro, 48 ετών μετά από 4 μήνες σχέσης.

Diana το πρόσωπο της ανιψιάς της

Να σημειωθεί πως η ανιψιά της ακολουθούσε το μυστικό ομορφιάς της Diana - Δείτε εδώ τι έκανε και ήταν πάντα λαμπερή!

Ο Michael Lewis, έκανε πρόταση γάμου στην νεαρή λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Είναι γεννημένος στην Αφρική έχει περιουσία 80 εκ. λιρών και είναι διαζευγμένος με τρία παιδιά. Η λαίδη Κίτι Σπένσερ εργάζεται ως μοντέλο σε μεγάλους οίκους μόδας και έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης στην Ιταλία.

Αυτός είναι ο σύντροφος της ανιψιάς της Diana - Δείτε το πρόσωπό του

Ποια είναι η ανιψιά της Diana

Χαμός με την ανιψιά της Diana - Τους μάγεψε όλους με την κόκκινη τουαλέτα της

Χαμός προκλήθηκε με την ανιψιά της Diana και την πρόσφατη εμφάνισή της! Τους μάγεψε όλους με την κόκκινη τουαλέτα της και έφερε τον αέρα της θείας της. Τους κατέκτησε με το φόρεμά της.

Μετά την επίδειξη της Alberta Ferretti στο Palazzo Donizetti, η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση με ένα κόκκινο σατέν βραδινό φόρεμα, σχεδιασμένο από την ίδια την Alberta Ferretti.

Η Kitty συνδύασε το κόκκινο "φλογερό" της φόρεμα με χρυσές γόβες. Ενώ θέλησε να ολοκληρώσει το look με smokey μακιγιάζ τονίζοντας τα μάτια της και κρατώντας την υπόλοιπη εμφάνιση απλή και λιτή.

ανιψιά της Diana φόρεμα