Χάρης Ρώμας: Αυτές είναι οι σχέσεις του με την Ελένη Ράντου σήμερα

Αποκάλυψη από τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Χάρης Ρώμας: Αυτές είναι οι σχέσεις του με την Ελένη Ράντου σήμερα

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του με την Ελένη Ράντου σήμερα. Μπορεί οι δυο τους να σημείωσαν και να σημειώνουν ακόμα τεράστια επιτυχία με το «Κωνσταντίνου και Ελένης», ωστόσο κανείς δεν γνώριζε αν διατηρούν επαφές ακόμα.

Ο Χάρης Ρώμας σε μια αποκλειστική συνέντευξη μιλά για τη νέα σειρά που ετοιμάζει, τη Δήμητρα Ματσούκα και την σχέση του με την Ελένη Ράντου αλλά και για το τέλος του από την τηλεόραση ενώ σχολιάζει την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ποιες οι σημερινές σχέσεις του Χάρη Ρώμα με την Ελένη Ράντου

Μπορεί οι δυο τους να σημείωσαν και να σημειώνουν ακόμα τεράστια επιτυχία με το «Κωνσταντίνου και Ελένης», ωστόσο κανείς δεν γνώριζε αν διατηρούν επαφές ακόμα.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι με την Ελένη Ράντου έχουν πολύ καλή σχέση, παρότι δεν έκαναν ποτέ παρέα.

«Δεν κάνουμε παρέα με την Ελένη Ράντου, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Θαυμάζω την Ελένη για αυτό που κάνει και νομίζω πως και εκείνη με θαυμάζει για κάποια πράγματα που έχω καταφέρει να κάνω στη ζωή και για κάποια πράματα που της αρέσουν στον χαρακτήρα μου. Δεν το βλέπω ποτέ το Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλάζω κανάλι.

Το “καφέ της Χαράς” είναι μια μεγάλη μας επιτυχία. Τι νόημα έχει που θέλαμε τη Δήμητρα Ματσούκα τότε για τον ρόλο της Χαράς, μπορεί να μην είχε την ίδια επιτυχία. Η Ρένια έκανε αυτή τη μεγάλη επιτυχία», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας. Πρόσφατα ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έβαλε και 18 κιλά. Τι συνέβη;

Δείτε εδώ το βίντεο: