MasterChef - Διονύσης Πρώϊος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του

Το μακροσκελές κείμενο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef - Διονύσης Πρώϊος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του

Ο Διονύσης Πρώϊος, ένας από τους πιο αγαπητούς και δυνατούς παίκτες του MasterChef, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media, μετά την αποχώρηση του από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ο Διονύσης ήταν στους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση. Ωστόσο, είχε ένα από τα δυο αδύναμα πιάτα, ένα γεγονός που τον έκανε να δει την έξοδο του παιχνιδιού μαζί με την Μαρλέν. Η οποία μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό εργάζεται στο εστιατόριο του.

Ο 55χρονος μάγειρας, ο οποίος δεν κατάφερε να μπει στην 6άδα του MasterChef, μετά την αποχώρηση του θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν, αλλά και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τα συναισθήματα του.

Για αυτό λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το παιχνίδι και έγραψε στη λεζάντα του:

«Mετά από 5 μήνες στο masterchef, μετά από νέες εμπειρίες και νέες φιλίες ζωής, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. 7ος στον 4ο κύκλο του masterchefgr στο starchannel. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, τη στήριξη σας και τις εκατοντάδες ευχές που έχω λάβει στο dm. Ευχαριστώ θερμά τους μέντορες μου. RESPECT @starchanneltv για τον επαγγελματισμό. Κυρίες και κύριοι σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα. Βάλτε Αγάπη και θα πάρετε αγάπη». Δείτε ωστόσο, όλες τις χθεσινές στιγμές του MasterChef εδώ.

MasterChef Διονύσης Πρώϊος

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του ο Διονύσης Πρώϊος ράγισε καρδιές με τα τελευταία λόγια του γιου του

Ο Διονύσης αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του γιου του κατά την αποχώρηση του από το MasterChef. Ο παίκτης με δάκρυα στα μάτια, αναφέρθηκε σε εκείνον και στο όνειρο του να γίνει μάγειρας, ενώ αποκάλυψε πως του έλεγε διαρκώς να προσέχει.

Ο Διονύσης ήταν ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε. Την ώρα που μιλούσε στην κάμερα αναφέρθηκε στον γιο του και αποκάλυψε πως τα τελευταία του λόγια που θυμάται ήταν «σε αγαπάω πολύ μπαμπά, είσαι ο καλύτερος».

Ενώ από την άλλη είπε πως ήταν γυμναστής και πάντα του έλεγε να προσέχει πολύ την ζωή του και να μην καπνίζει.

Δείτε το βίντεο: