Μαρία Κορινθίου: Κέρδισε σε διαγωνισμό της Ελένης - Η επική στιγμή όταν την πήραν τηλέφωνο συνεργάτες της

Η παρέμβαση της στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: Κέρδισε σε διαγωνισμό της Ελένης - Η επική στιγμή όταν την πήραν τηλέφωνο συνεργάτες της

Σε διαγωνισμό που είχε κάνει στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη κέρδισε η Μαρία Κορινθίου και το γεγονός σχολίασαν στο Πρωινό. Μάλιστα, όταν παρενέβη η ηθοποιός στον αέρα της εκπομπής αποκάλυψε την επική στιγμή όταν την πήραν τηλέφωνο οι συνεργάτες της για να την ενημερώσουν.

Η παρουσιάστρια πραγματοποιεί συχνά διαγωνισμούς στα social media και σε έναν πρόσφατο που είχε στο λογαριασμό της, έβγαλε τις νικήτριες μετά από κλήρωση.

Μια από αυτές λοιπόν ήταν η Μαρία Κορινθίου, η οποία όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή, δεν είχε ακολουθήσει όλα τα απαιτούμενα βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή της, καθώς δεν είχε κάνει follow την εταιρία στο Instagram.

Μαρία Κορινθίου Ελένη Μενεγάκη διαγωνισμός

Ωστόσο, όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη, δείτε την ανακοίνωση που βγήκε για το ξενοδοχείο του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου.

Η παρέμβαση της Μαρίας Κορινθίου και η αποκάλυψη για την επική στιγμή την ώρα που την πήραν τηλέφωνο συνεργάτες της Μενεγάκη

Η Μαρία Κορινθίου μετά τα σχόλια του Πρωινού, δεν γινόταν να μην πει την δική της άποψη για το θέμα αφού την αφορούσε. Έτσι λοιπόν, κάλεσε στην εκπομπή και στον αέρα αποκάλυψε πως έγιναν εξαρχής όλα και κληρώθηκε.

«Ευχαριστώ. Ξέρεις τι έγινε; Είναι πολύ αστείο και πολύ γλυκό ταυτόχρονα. Χτυπάει το τηλέφωνο και με παίρνουν τα παιδιά από την Ελένη και μου λένε “συγχαρητήρια κέρδισες στον διαγωνισμό” και λέω “ποιον διαγωνισμό;”. Στην αρχή μου είπαν πως παίρνουν εκ μέρους της Ελένης και περίμενα ότι κάτι θα έχει σχέση με την εκπομπή. Μου λένε για το διαγωνισμό που κέρδισα και το φόρεμα και λέω “ποιον διαγωνισμό; Ποιο φόρεμα; Δεν πήρα μέρος σε διαγωνισμό”. Μου λένε “πήρατε κάτω από τη φωτογραφία με το κόκκινο φόρεμα”. Σχολίασα κάτω από τη φωτογραφία επειδή ήταν τόσο όμορφη», είπε η Μαρία Κορινθίου.