Με στενό κολάν και βαθύ ντεκολτέ στο δικαστήριο η παρουσιάστρια που "μπουγέλωσε" τον Νίκο Χαρδαλιά

Τι φώναξε στις κάμερες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με στενό κολάν και βαθύ ντεκολτέ στο δικαστήριο η παρουσιάστρια που

Με στενό κολάν και βαθύ ντεκολτέ εμφανίστηκε σήμερα στα δικαστήρια η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια που χθες έριξε μέσα σε εστιατόριο νερό στο Νίκο Χαρδαλιά.

Η «παρουσιάστρια» που δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί επεισόδια που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12.00, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Χθες το απόγευμα συνελήφθη, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από την Κρατική Ασφάλεια για τα αδικήματα της έργω εξύβρισης και της απειλής. Η συγκεκριμένη γυναίκα επιτέθηκε στον υφυπουργό ο οποίος γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Παρουσιάστρια Νίκος Χαρδαλιάς δικαστήρια

Η γυναίκα που έφθασε στο δικαστήριο με στενό αθλητικό μπλουζάκι κολάν και γυαλιά ηλίου πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει, ανεβάζοντας στο προφιλ της στο facebook ένα βίντεο στο οποίο η ίδια ήταν σε ένα εμπορικό κατάστημα και φώναζε στον υπεύθυνο που της ζήτησε να βάλει μάσκα και αντισηπτικό για να κάνει τα ψώνια της!

Πηγή grtimes.gr

Έτσι έριξε νερό η παρουσιάστρια στο Νίκο Χαρδαλιά

Ολα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο κ. Χαρδαλιάς είχε γεύμα με τον υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πριν λίγο καιρό ο υφυπουργός πήγε διήμερο με την οικογένεια του.

Τότε η Ιωάννα Κουσκούση, που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων, πλησίασε το τραπέζι των δύο υφυπουργών. Αρχικά προσέγγισε με φιλικές διαθέσεις και εγκωμίασε το έργο του Νίκου Χαρδαλιά, με εκφράσεις όπως «είσαι φοβερός, έσωσες την χώρα», του ζήτησε να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, δέχτηκε και μόλις τον πλησίασε η Ιωάννα Κουκούση άρπαξε ένα ποτήρι με νερό που ήταν στο τραπέζι και το έριξε πάνω στο Νίκο Χαρδαλιά, μπροστά στα μάτια της κόρης του. Σύμφωνα με το voria.gr η συλληφθείσα φώναζε σε έξαλλη κατάσταση «καταστρέφετε τη χώρα».

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε χωρίς την αστυνομική του φρουρά. Ωστόσο, παρενέβη αμέσως η φρουρά ασφαλείας του υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρου Καράογλου οι οποίοι την προσήγαγαν ενώ κατάσχεσαν το κινητό της φίλης της που τραβούσε βίντεο εκείνη τη στιγμή.

Η Ιωάννα Κουσκούση, η «αγανακτισμένη» της νέας παραλίας Θεσσαλονίκης είναι η θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα η οποία έβγαλε μαζί του σέλφι φωνάζοντας« Θα τρελαθώ».