Πρωινό: Έξαλλη η Φαίη Σκορδά - «Μη με ξαναβάλετε εδώ»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πρωινό: Έξαλλη η Φαίη Σκορδά - «Μη με ξαναβάλετε εδώ»

Έξαλλη έγινε on air η Φαίη Σκορδά με ένα πλάνο που δεν της άρεσε. «Μη με ξαναβάλετε εδώ» είπε η παρουσιάστρια, λόγω κακού φωτισμού. Η ίδια άρχισε να μεταφέρει το τραπεζάκι στον αέρα της εκπομπής.

Η Φαίη Σκορδά δεν φωτιζόταν καλά και είπε στην καλεσμένη της να τη βοηθήσει να μεταφέρουν το τραπεζάκι σε θέση που να φωτίζεται.

Η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «Κράτα από εκεί! Σας είπα για τα φώτα εδώ! Μη με ξαναβάλετε εδώ, δεν υπάρχει περίπτωση» και άρχισε να μετακινεί το έπιπλο μέχρι που έφτασε σε ένα σημείο του πλατό που όντως είχα καλό φωτισμό! Δείτε ωστόσο, φωτογραφία από το απίστευτο ξενοδοχείο που έμεινε η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος.

Φαίη Σκορδά έξαλλη

Το Πρωινό: Η αναφορά της Φαίης στον αέρα του ΑΝΤ1 για το σύντροφό της και τις διακοπές τους

Η Φαίη Σκορδά σήμερα στο Πρωινό έκανε μια αναφορά στις διακοπές που πραγματοποίησε το τριήμερο με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο. Αποκάλυψε, άγνωστες λεπτομέρειες για τον προορισμό που επέλεξαν, αλλά και τι... ξέχασε να πάρει μαζί της.

Η παρουσιάστρια όπως είπε στους συνεργάτες της πήρε στην Εύβοια και συγκεκριμένα σε μια πολύ όμορφη περιοχή με πολύ καλούς ανθρώπους οι οποίοι την "αγκάλιασαν" από την πρώτη στιγμή.

«Πάντως τι ωραία που είναι η Εύβοια. Ήμουν εκεί το Σαββατοκύριακο και πέρασα υπέροχα. Που εγώ είμαι ερωτευμένη με τη Χαλκιδική γιατί εκεί μεγάλωσα, εκεί πέρασα την παιδική μου ηλικία.

Όπως και να ΄χει, τι ωραίο μέρος, τι ωραίοι άνθρωποι. Ευγενικοί. Και όχι ευγένεια επειδή με αγαπούν. Όλοι όσοι συνάντησα ήταν καλοί άνθρωποι. Πήγαμε σε μια ταβέρνα και δεν μπορούσα να μην ξαναπάω και την επόμενη μέρα, ενώ ήθελα να δω και τα άλλα. Ήταν τόσο ευγενικοί, φιλόξενοι οι άνθρωποι.

Πήγα και σε ένα ζαχαροπλαστείο να πάρω κάτι ωραίες πάστες, με βλέπει μια κυρία και μου λέει: “Έχω μια ξαδέρφη που μοιάζει πολύ με τη Φαίη Σκορδά, σε βλέπω και λέω "έγινε ξανθιά; Και γιατί δεν με χαιρετάει";», είπε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά σύντροφος Νίκος Ηλιόπουλος διακοπές