Πέγκυ Σταθακοπούλου: Έτσι είναι με μπικίνι και χωρίς ρετούς στα 59 της

Πάθαμε πλάκα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πέγκυ Σταθακοπούλου: Έτσι είναι με μπικίνι και χωρίς ρετούς στα 59 της

Έτσι είναι με μπικίνι και χωρίς ρετούς στα 59 της η Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η ηθοποιός έχει άκρως εντυπωσιακές αναλογίες και κλέβει σίγουρα τις εντυπώσεις καθώς διαθέτει ένα άψογο κορμί, το οποίο διατηρεί με γυμναστική όπως φαίνεται.

Πέγκυ Σταθακοπούλου κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Η ηθοποιός, ωστόσο, είναι λάτρης του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα, η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της μια καλοκαιρινή φωτογραφία. Στη φωτογραφία, φαίνεται η ίδια φορώντας ένα ροζ μπικίνι και έχοντας ανέβει στην πλάτη της κόρης της, Χριστίνας Καλδή, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή.

Στα 59 της χρόνια, η Πέγκυ Σταθακοπούλου διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, το οποίο θα ζήλευαν πολλές γυναίκες, ακόμα και νεότερές της. Δείτε εδώ και το σπίτι της.

«Πρώτο μπάνιο… Πολύχρωμο καλοκαίρι! Χαρούμενοι και υγιείς!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Δείτε την ανάρτηση:

Πέγκυ Σταθακοπούλου μπικίνι

Ποια είναι η Πέγκυ Σταθακοπούλου

Είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας του Διονύση και της Ευαγγελίας Σταθακοπούλου. Φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή και έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Χριστίνα.

Τον Μάρτιο 2019 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές 2019.

Η ηθοποιός κάνει το ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι το 1983 στον θίασο του Κώστα Καρρά με το έργο του Κλαρκ "Σε ποιον ανήκει η ζωή μου. Λίγους μήνες μετά, συμμετέχει ως Βαλερύ Ποπώφ στην "Εύθυμη Χήρα", δίπλα στην υπέρλαμπρη Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και σε μια ομάδα εξαίρετων ηθοποιών που απαρτίζουν το θίασο, όπως ο Δάνης Κατρανίδης, ο Γιάννης Μπέζος, ο Γιάννης Ζαβραδινός κ.ά.

Την επόμενη σεζόν εμφανίζεται ως πρωταγωνίστρια στο πλευρό του Μάνου Κατράκη, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές[εκκρεμεί παραπομπή]. Στη συνέχεια έρχονται οι παραστάσεις "Ήταν όλοι τους παιδιά μου" του Άρθουρ Μίλερ, "Λοκαντιέρα" του Κάρλο Γκολντόνι, "Ηθοποιός Κην", "Με το ίδιο νόμισμα" του Νόρμαν Κράσνα, "Ρινόκερος" του Ευγένιου Ιονέσκο, "Πρωτομάστορας Σόλνες" του Ερρίκου Ίψεν, "Συρανό ντε Μπερζεράκ", "Bella Venezia", "Τερέζα Ρακέν" του Εμίλ Ζολά κ.ά.

Ακολουθεί πιστά τις σκηνοθετικές οδηγίες των Γιάννη Ιορδανίδη, Λευτέρη Βογιατζή, Κώστα Αρζόγλου, Νικαίτης Κουντούρη, Γρηγόρη Βαλτινού, Μάγιας Λυμπεροπούλου, Αθανασίας Καραγιαννοπούλου σε πολλά έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, και συνεργάζεται με πλειάδα αξιόλογων ηθοποιών της ελληνικής θεατρικής σκηνής μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Κώστας Αρζόγλου, Γιάννης Φέρτης, Κώστας Καρράς, Νικήτας Τσακίρογλου, Γρηγόρης Βαλτινός, Γιάννης Βούρος, Μηνάς Χατζησάββας, Φίλιππος Σοφιανός, Χρυσούλα Διαβάτη, Νόρα Βαλσάμη, Ντίνα Κώνστα, Απόστολος Γκλέτσος, Στράτος Τζώρτζογλου, Γιώργος Τζώρτζης.