Συγκλονίζει ο πιο διάσημος νικητής της Eurovision: «Το σώμα μου αρρώσταινε καθημερινά...»

Απίστευτη εξομολόγηση του

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Συγκλονίζει ο πιο διάσημος νικητής της Eurovision: «Το σώμα μου αρρώσταινε καθημερινά...»

Συγκλονίζει ο πιο διάσημος νικητής της Eurovision με την εξομολόγηση για την περιπέτεια του. «Το σώμα μου αρρώσταινε καθημερινά. Το βράδυ έπαιρνα τα υπνωτικά και κοιμόμουν, μα την επόμενη μέρα που έφευγε η επήρεια δεν μπορούσα να ανασάνω».

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ που έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη το 2009 με την νίκη του στην Eurovision, με το τραγούδι Fairytale, αποκάλυψε πρόσφατα πως για 11 χρόνια ήταν εθισμένος στα χάπια. Ο ίδιος ο Alexnader Rybak εξομολογείται γι’ αυτή την μεγάλη περιπέτεια της ζωής του, στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Πένυ Καβέτσου.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Alexander Rybak

«Όταν κέρδισα στην Eurovision, μου ήταν πολύ δύσκολο να χαλαρώσω και να κοιμάμαι, οπότε ξεκίνησα να παίρνω αντικαταθλιπτικά και μετά αύξησα τη δόση. Το σώμα μου αρρώσταινε καθημερινά. Το βράδυ έπαιρνα τα υπνωτικά και κοιμόμουν, μα την επόμενη μέρα που έφευγε η επήρεια δεν μπορούσα να ανασάνω, να φάω ακόμα και να σκεφτώ.

Εδώ και πέντε μήνες βρίσκομαι σε αποτοξίνωση και ήδη αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Ωστόσο εκτός από τον Alexander θυμάστε την Ρουσλάνα; Θα πάθετε πλάκα μόλις την δείτε σήμερα.

Επειδή τα έχεις όλα συμβαίνει αυτό. Όταν εκπροσώπησα την Νορβηγία στην Eurovision το 2018 μου ήταν πολύ δύσκολο να χαμογελάω στη σκηνή, αφού όλα γύρω μου και στο μυαλό μου ήταν σκοτεινά. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω ξανά, όλος ο κόσμος γύρω μου και το άγχος, αλλά όταν είδα τους χορευτές μου και την ομάδα μου να χαμογελάνε και να περνάνε καλά, είπα στον εαυτό μου… ας το κάνουμε», αποκαλύπτει ο Αλεξάντερ Ρίμπακ.