Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η πρώτη της φωτογραφία στην αγκαλιά του Πέτρου Πυλαρινού

Δείτε την ανάρτησή της!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η πρώτη της φωτογραφία στην αγκαλιά του Πέτρου Πυλαρινού

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία στην αγκαλιά του Πέτρου Πυλαρινού. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι λίγο πριν την καραντίνα και περάσαν το διάστημα αυτό μαζί και έκαναν και διακοπές μαζί αυτές τις ημέρες,

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους λίγο πριν την καραντίνα έγιναν ζευγάρι και πέρασαν μαζί αυτό το διάστημα.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός έκαναν μια εκδρομή. Οι δυο τους, όπως είδαμε μέσα από τα social media, πήγαν στην Λευκάδα. Στην παρέα τους ήταν και το άλλο μέλος των Alcatrash, ο Ανδρέας Βούλγαρης με τη σύντροφό του Κατρίνα Τσάνταλη. Δείτε και την φωτογραφία που ανέβασε ο Πέτρος Πυλαρινός.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου:

Βάλια Χατζηθεοδώρου Πέτρος Πυλαρινός

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η σύντροφος του Πέτρου Πυλαρινού «σπάει» τη σιωπή της - «Οι συνθήκες ήταν δύσκολες»

Για πρώτη φορά, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η σύντροφος του Πέτρου Πυλαρινού, «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση τους. Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2 night show» και αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας που τους βρήκε μαζί.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της είπε αρχικά: «Έχεις κάνει πολύ ωραία επιλογή. Στα γόνατά μας τον μεγαλώσαμε» με την ίδια να απαντάει: «Και σας τον πήρα εγώ;».

Βάλια Χατζηθεοδώρου The 2night show Πέτρος Πυλαρινός

Στην συνέχεια η Βάλια Χατζηθεοδώρου, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκανε ο παρουσιαστής της εκπομπής: «Είναι καλά. Οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες η αλήθεια είναι. Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού. Μας βρήκε μαζί το lockdown, οπότε μείναμε παραπάνω χρόνο μαζί. Καλά πάει. Θα δούμε. Έμαθα πως συγκατοικούσε με τον Ανδρέα. Δε μου τραγουδάει ποτέ. Δε μου μαγειρεύει, αλλά μου φέρνει φαγητό».