Αυτή είναι η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της Κρητικιάς Ιωάννας Μαλέσκου - Με... κατεβασμένο μαγιό

Αντέχετε να την δείτε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή είναι η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της Κρητικιάς Ιωάννας Μαλέσκου - Με... κατεβασμένο μαγιό

Εδώ και περίπου έναν μήνα η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς με αφορμή τις φήμες μεταγραφής της από την Κρήτη στην Αθήνα έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά... Η ίδια, διατηρώντας ανέκαθεν ένα χαμηλό προφίλ, τηρεί για την ώρα σιγή ιχθύος και δεν αποκαλύπτει τις προτάσεις για τα επαγγελματικά της. Το Youweekly.gr, βέβαια, σήμερα θα σας αποκαλύψει μια από τις πιο... καυτές τις φωτογραφίες με μαγιό!

Αρκέστηκε μόνο σε ερωτήσεις κάποιων δημοσιογράφων να επιβεβαιώσει την πρόταση που της έγινε μεν από τον Alpha, την οποία και αρνήθηκε, όμως για την επόμενη πρόταση που ήρθε λίγες μέρες μετά για τη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ δεν απαντά, επομένως για την ώρα τα σενάρια μετακίνησής της παραμένουν απλώς... σενάρια. Δείτε εδώ, όμως, τις απαιτήσεις της από το κανάλι ακόμα δεν πήγε! Ποια είναι, όμως, η Ιωάννα Μαλέσκου, ή «Η Μενεγάκη της Κρήτης» όπως κάποιοι την αποκαλούν ποντάροντας στο νάζι και στο μπρίο της αλλά και στην εντυπωσιακή ομορφιά της; Σίγουρα, πάντως, τα στενά περιθώρια της Μεγαλονήσου για μια μεγαλύτερη καριέρα δεν της ταιριάζουν...

Κόρη αστικής οικογένειας με καταγωγή από την Πρέβεζα, ο μπαμπάς της την προόριζε για δικηγόρο, εκείνη όμως έκανε σπουδές δασκάλας στη Θεσσαλονίκη, πήγε να διδάξει σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη, πήρε μέρος στα Καλλιστεία το 2013 και βγήκε «Αναπληρωματική Μις Κρήτη», έγινε μοντέλο και μετά παρουσιάστρια.

Η γαλανομάτα Ιωάννα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στον στενό κοινωνικό περίγυρο του νησιού όταν έμαθαν τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία, ενώ ήδη δίδασκε στο δημοτικό σχολείο και όπως είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της στο YOU 3 χρόνια πριν «πιο πολύ πικρία και άσχημη εντύπωση μου προκαλούσε η πικρία των συναδέλφων -και ειδικά των γυναικών- για αυτό και ποτέ δεν έδωσα δικαιώματα μέσα στον Σύλλογο, γνωρίζοντας ότι οτιδήποτε έλεγα θα μπορούσε να διαστρεβλωθεί. Αισθανόμουν κακά βλέμματα πίσω από την πλάτη μου και επειδή είμαι λίγο μαγκάκι ή θρασύς, γυρνούσα απότομα και εκείνες έστρεφαν τα βλέμματα αλλού αμήχανα. Χαζά δηλαδή... Μικροπρέπειες...».

Το επίμονο φλερτ των μπαμπάδων

Η εντυπωσιακή της παρουσία δεν έμεινε παρόλα αυτά αδιάφορη στους μαθητές της που τη λατρεύουν, όπως επίσης και πολλοί είναι οι μπαμπάδες που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή της με κάθε τρόπο. Εκείνη αισθάνεται, μάλιστα, αμήχανα όταν ένας μπαμπάς τής κάνει καντάδα... «Υπήρχαν κάποιοι που επειδή ήμουν απόμακρη διέδιδαν ότι είχα πρόβλημα με τους άντρες. Όλα αυτά, όμως, μου έγιναν μάθημα και πήρα το βάπτισμα του πυρός κολυμπώντας στα βαθιά».

Η εντυπωσιακή της παρουσία δεν μένει αδιάφορη...

Πριν από 3 χρόνια τής έγινε η πρώτη πρόταση από κανάλι που της έταζε γη και ύδωρ προκειμένου να την αποκτήσει, η Ιωάννα όμως αρνήθηκε. «Το "Καλό μεσημέρι" στο Κρήτη TV είναι η πιο παλιά εκπομπή του καναλιού με πλούσια θεματολογία, εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα. Στην παρούσα φάση, λοιπόν, που τρέχει ένα συμβόλαιο, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Όλες τις σοβαρές προτάσεις, όμως, τις εξετάζω, αν και πρόσφατα ταράχτηκα γιατί συνέβη ένα σοβαρό περιστατικό με κάποιον που το έπαιζε μάνατζερ και προσπαθούσε να με πείσει να συναντηθώ με επιχειρηματία προκειμένου να κλείσουμε δουλειά, αλλά απ' ό,τι κατάλαβα αυτός άλλα είχε στο κεφάλι του» έλεγε στο YOU 3 χρόνια πριν.

"Η Μενεγάκη της Κρήτης" και οι θαυμαστές της

Της αρέσει όταν οι χρήστες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την αποκαλούν «Η Μενεγάκη της Κρήτης», εκείνη βέβαια έχει τεράστιο θαυμασμό στην Ελένη Μενεγάκη και την αποκαλεί «καπετάνιο», ενώ προσθέτει «εγώ δεν αντέγραψα ποτέ κανέναν... Η Μενεγάκη είναι μία, δεν μου αρέσει να με λένε Μενεγάκη, εγώ είμαι η Μαλέσκου, ένας διαφορετικός άνθρωπος, που κάνει κάτι διαφορετικό, που δεν μοιάζει με τη Μενεγάκη. Γιατί να με πούνε Μενεγάκη; Να το διαβάσει και εκείνη και να γελάει μαζί μου; Είναι αστείο. Δεν θέλω στη ζωή μου να μοιάζω με κάποιον γιατί θα είμαι κόπια. Εγώ είμαι εγώ, δεν αντιγράφω κανέναν».

Το υπέροχο γραμμωμένο κορμί της με τους ζηλευτούς κοιλιακούς το έχει αποκτήσει με πολλή γυμναστική αλλά και με σκληρή, κάποιες φορές, διατροφή. Η Ιωάννα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Ακόμα και το σώμα της το φροντίζει συστηματικά θέλοντας να διατηρεί μια κομψή σιλουέτα. Κάποιες φορές εξαιτίας της όμορφης αλλά και σέξι παρουσίας της η ίδια νιώθει εγκλωβισμένη στην εικόνα της και της έχει περάσει από το μυαλό ότι πολλοί τηλεθεατές μπορεί και να τη χαζεύουν χωρίς να δίνουν βάση σε αυτά που λέει...

«Με στενοχωρεί όταν ο τηλεθεατής κοιτάει εάν σταύρωσα καλά το πόδι ή εάν χτένισα καλά τα μαλλιά μου και δεν έδωσε σημασία σε μια ωραία συνέντευξη που πήρα. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και αυτομαστιγώνομαι, προσέχω λοιπόν πάρα πολύ τι λέω γιατί ο κόσμος δεν συγχωρεί, σε σταυρώνει. Εξάλλου μου είναι πολύ δυσάρεστο να με αγνοούν».

Η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλυπτική φωτογραφία